Start competitie vv Internos goed voorbereid

ETTEN-LEUR - De Gemeente heeft haar best gedaan om de velden weer prima speelklaar te maken. Het hoofdveld en veld 2 kunnen vanaf 1 september weer ingezet worden. Dit seizoen zal ook weer gebruik kunnen worden gemaakt van het 7de veld, om flexibel de competitie en trainingen te kunnen organiseren.

De onderhoudsploeg heeft tijdens de zomerstop de hele accommodatie inclusief kleedkamers onder handen genomen evenals de aanleg van een grondkabel naar het scorebord. Alle reclameborden zijn weer schoongemaakt en nieuwe opgehangen, mede dank zij onze actieve sponsor commissie. Velden zijn gelijnd en elke vrijdag en zaterdag worden de materialen voor de wedstrijden netjes klaar gelegd.

Ook dit seizoen biedt Sportfysiotherapie Ragas & Sip de mogelijkheid aan om alle spelers van Internos van advies te dienen middels een gratis inloopspreekuur. Ragas & Sip bekijkt de blessure en geeft advies over een vervolgtraject en eventuele dekking van de zorgverzekering.

De Voetbalspeeltuin is ook al enkele weken bezig. Liefst 12 kindjes waren op zaterdagochtend enthousiast achter de bal aan het rennen. Binnenkort gaan de eerste Speeltuinveteranen door stromen naar JO07. Erg spannend dus!

Net als elk seizoen zijn alle kinderen ook weer welkom bij de woensdagmiddag inlooptrainingen. Vanaf 14.30 uur kan iedereen aansluiten bij de woensdagmiddag inlooptraining. Deelname is gratis en na 4 trainingen kun je bij een team ingedeeld worden en ook lekker met wedstrijden mee doen. Meer informatie bij Wim van den Bemt, elke woensdag aanwezig op het terrein van Internos. [l]