De winnaars Toon Schalk, Jan de Craen en Peter Coremans. FOTO JOS COREMANS
De winnaars Toon Schalk, Jan de Craen en Peter Coremans. FOTO JOS COREMANS Jos Coremans

Biljartvereniging BCLB huldigde haar kampioenen

ETTEN-LEUR - Zaterdag 14 september huldigde biljartvereniging Biljart Club Lies Bos de kampioenen in haar thuishonk Het Gemeenschapshuis Het Liesbos aan de Liesstraat.

De biljartvereniging heeft 20 leden en spelen gedurende het jaar op vrijdagavond op 2 biljarts een competitie libre, driebanden en bandstoten. Het bestuur van biljartvereniging BCLB had de feestavond weer goed georganiseerd. De leden met partners begonnen om 19.00 uur aan een uitgebreid barbecue buffet met een drankje. Na de maaltijd was het woord aan voorzitter Jos Coremans om de kampioenen van de verschillende disciplines te feliciteren en de gewonnen bekers uit te reiken. Daarin werden ook de kampioenen van de verschillende spelsoorten met applaus gehuldigd. Bij het libre was Jan de Craen de grote overwinnaar. Bij het driebanden was Bart Schalk heer en meester en bij het bandstoten behaalde Peter Coremans de eerste prijs.

Na het officiƫle gedeelte konden we onder het genot van een drankje nog gezellig bijkletsen, en kunnen we ons weer richten op het komende seizoen.

Uitslag Libre: 1 Jan de Craen, 2 Peter Coremans, 3 Toon Schalk.

Uitslag Driebanden: 1 Bart Schalk, 2 Jos van Haperen, 3 Bram van Poppel.

Uitslag Bandstoten: 1 Peter Coremans 2 Bart Schalk, 3 Ton van Loon. [l]