Genieten van sushi en gegrilde gerechten in 'all you can eat' restaurant Fugó. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Genieten van sushi en gegrilde gerechten in 'all you can eat' restaurant Fugó. FOTO STELLA MARIJNISSEN Foto: Stella Marijnissen

Onbeperkt genieten van Japanse sushi en grill bij Fugó

ETTEN-LEUR - Zonder veel ophef heeft Wang al op 14 juli de deuren geopend van zijn Japans restaurant Fugó aan de Bisschopsmolenstraat. Met zijn ruim honderd specialiteiten op de menukaart een aanwinst voor Etten-Leur en omgeving. En bij hen geldt: 'All you can eat!' Naar hartenlust onbeperkt genieten van sushi en gegrilde gerechten in een sfeervolle ambiance. Maar er gaat wat veranderen!

DOOR STELLA MARIJNISSEN

Eigenaar Wang had een droom: een groot Japans restaurant. Zijn zaak in Breda werd te klein en twee jaar geleden begon een zoektocht in de omgeving. "We lieten ons oog vallen op Etten-Leur, een gezellige plaats, en op dit pand en begin dit jaar was alles rond. Toen zijn we gestart met de verbouwing." Het restaurant is smaakvol ingericht. Westers met een oosters tintje. Samen met zijn vrouw Ji heeft hij er, ondanks de ruim 170 zitplaatsen, een intieme sfeer weten te creëren en met de plezierige achtergrond muziek een uitstekende plaats om te ontspannen en te genieten.

Onbeperkt

De slogan van Wang en zijn team is 'All you can eat.' Voor een vaste prijs zo vaak je maar wilt kiezen uit de meer dan honderd gerechten die door maar liefst zeven koks vers worden klaargemaakt. "Vers, dat is onze kwaliteit, daar staan wij voor", zegt Wang. Naast de enorme keuze uit sushi gerechten is er een ruim aanbod van andere producten met verschillende bereidingswijzen zoals Teppanyaki, overheerlijke vis, vlees en kip gerechten die op een plaat gegrild worden. En hoe lekker zijn de verse groenten die samen met bijvoorbeeld biefstuk in een heerlijke melange van kruiden en sausen worden gewokt. De bekende gefrituurde gerechten zoals loempia's en inktvisringen ontbreken niet op de kaart en met kibbeling en frietjes wordt de Oosterse keuken toch een beetje Nederlands. Een soepje vooraf, lekkere salades, rijst en noedels als smakelijke aanvulling op de hoofdgerechten en tot slot wacht daar dan het dessert buffet.

Lunch

Fugó is elke dag geopend van 16.30 tot 22.30 uur. Heerlijk gedurende maximaal tweeëneenhalf uur tafelen. Afhalen of thuis laten bezorgen, tot 20.30 uur, kan ook. U bestelt telefonisch of via de website waar u tevens kunt reserveren. Voor de maand september geldt nog een openingsactie van € 22,95 (normaal € 25,50) per persoon op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag en in het weekend kunt u onbeperkt genieten voor € 24,95 (normaal € 27,50). Voor kinderen geldt een speciaal tarief.

Vanaf oktober gaat er het een en ander veranderen. Dan kunt u bij Fugó vanaf 12.00 uur ook terecht voor uw lunch. De koks en het personeel staan niet alleen klaar om hun gasten de meest heerlijke gerechten voor te schotelen van een speciaal, aantrekkelijk geprijsd, lunch menu. Zij staan ook klaar om uw bestelling thuis te bezorgen of voor u te verpakken om mee te nemen.[l]