Team KSE: Colsensation, samen de Mont Ventoux bedwingen

ETTEN-LEUR - We wilden twee doelen halen: Samen naar de top van de Mont Ventoux en een leuk bedrag ophalen voor de kankerbestrijding. Beide doelen zijn bereikt. Bedrag ligt boven de €16.000,-. Dit is al een prestatie. Wij danken alle mensen en bedrijven die gedoneerd en gesponsord hebben.

Samen naar de top van de Mont Ventoux was het zeker: leerlingen, ouders, docenten, maar ook een conciërge en een MT-lid zijn naar boven gewandeld en gefietst. Het weer was misschien zelfs te mooi met 24 graden op de top van de Mont Ventoux en totaal geen wind. Gelukkig mochten al onze teamleden om uiterlijk acht uur starten in Bédoin.

De lopers startten al om zeven uur en de eersten waren al om kwart over elf boven en zij bedachten toen: we gaan het laatste stuk (vanaf Chalet Reynard) nog een keer lopen. Zo gezegd zo gedaan. Ook al onze andere lopers zijn op eigen tempo boven gekomen!

De fietsers vertrokken rond acht uur in Bédoin. Zij werden aangemoedigd door de lopers en andersom werden de lopers aangemoedigd. De een kwam wat soepeler boven dan de ander die ook nog een rondje fietste bij de band die iedereen stond aan te moedigen met een vrolijk stukje muziek, maar ook zij kwamen uiteraard allemaal boven. Ook zij hebben het laatste stuk voor een tweede keer gefietst.

We zijn allemaal enorm trots op al onze teamleden: het was een geweldige ervaring met een supergave groep! [l]