BC 't Palet, tijd voor deze nieuwe groepsfoto! FOTO REIN NUITEN
BC 't Palet, tijd voor deze nieuwe groepsfoto! FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Samen genieten bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Afgelopen week is er alweer lekker gebeugeld. De weersomstandigheden nodigen natuurlijk uit om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Samen bij De Linde dan de bollen laten rollen is dan geweldig toch! Elkaar op vrolijke/ludieke wijze laten weten “hoe goed jij wel kunt beugelen” hoort er natuurlijk ook bij.

Woensdag 18 september waren er 8 beugelaars. Een aantal deden goede zaken. Johan Hoppenbrouwers en Rein Nuiten pakten in hun gespeelde partijen 3 keer de volle 30 punten. Kees Naalden was ook goed bezig en pakte 2 van de 3 keer winst. Piet Vermunt, Tonny Geldtmeijer, Ries Jaspers en ook nieuwkomer Piet Aerts wonnen een partij. Jammer voor Martien de Jong, die net niet aan winnen toekwam. Maar……scores van 28 punten zijn ook een prima resultaat hoor!

Vrijdag 20 september was het volle bak. Alle vaste leden van BC ’t Palet waren aanwezig. Het was dan ook een hele puzzel om eenieder te laten spelen. Vooral omdat het leuk is om zoveel als mogelijk wisselende koppels in ‘n “speelmaand” tegen elkaar te laten spelen. Piet Vermunt, Tonny Geldtmeijer en Ries Jaspers waren dit keer de “spekkopers”. Alle drie wonnen ze hun twee gespeelde partijen. Mede daardoor heeft Ries zich dan ook gemeld voor de ereprijzen van de maand september. Houdt vast Ries! Overigens heeft Martien de Jong ook weer de smaak van winnen geproefd hoor. Nog 2 keer in september en dan weten we wie op het ereschavot staan en…..wie de rode lantaarn gaat dragen! [l]