Minder weekend voor KV Focus

ETTEN-LEUR - Mochten de teams van Focus vorige week mooie resultaten behalen deze week is dat helaas niet gelukt. Niet dat er slecht gespeeld wed maar de tegenpartij was net iets beter. Focus 1 was vooral in het begin gelijkwaardig aan Thor. Tot 4-4 kon men het bijhouden en toen pas lukte het Thor om uit te lopen naar een 4-7 ruststand.

In de tweede helft pakte Focus de wedstrijd wat terug en lukte ze het om door een strakke verdediging Thor wat te beteugelen. Een van de Thor heren was echter zuiver op schot en zodoende was er toch verlies voor Focus 1. Helaas.

Het tweede team van Focus moest aantreden tegen het sterke Terda 1 uit Breda. Deze wedstrijd ging vooral in de eerste helft gelijk op. Geen van beide teams kon echt het verschil maken en met de rust was het 4-5 dus alles was mogelijk. In de tweede helft een minder Focus dat wat ze ook probeerde geen vuist meer kon maken. Ook deze wedstrijd ging jammer genoeg verloren. Volgende week revanche want dan spelen ze weer tegen elkaar. NKV 4 was te sterk voor Focus 3, die ondanks een goede inzet niet kon voorkomen dat de punten bij NKV bleven. Focus B1 was een maatje te klein voor KVK B1. Focus C1 was het enigste team die zijn wedstrijd winnend wist af te sluiten. Dit ten koste van DVS69 C2. De allerkleinste of te wel Focus D1 kwam net een beetje te kort tegen OJC98 D2. Er werd met slechts een punt verschil verloren.

Dan hier nog de uitslagen van de gespeelde wedstrijden

OJC98 D1-Focus D1 4-3

Focus C1-DVS 69 C2 4-2

KVK/Volharding A1-Focus A1 uitgesteld tot 26 okt.

Focus B1-KVK B1 2-6

NKV 4-Focus 3 13-8

Focus 2-Terda 1 4-8

Focus 1-Thor(H)1 10-14

Programma zaterdag 28 september

Natuurlijk wordt er komende zaterdag ook gespeeld. Focus 1 heeft dan en andere tegenstander maar de rest speelt de return van afgelopen weekend.