Team Go4Life opent nieuw Roparunjaar met bezoek aan hospice Marianahof

ETTEN-LEUR - Hoewel de Roparun nog maar drie maanden geleden is, richt het Etten-Leurse team Go4Life zijn vizier alweer op de volgende editie in 2020. Het team opende het nieuwe Roparunjaar met een bezoek aan hospice Marianahof, om met eigen ogen te zien hoe goed het bedrag van €38.150 dat Marianahof namens Stichting Roparun ontving besteed is. Het bezoek maakte veel los bij alle leden van team Go4Life, niet in de laatste plaats vanwege persoonlijke herinneringen.

Manager Rob Kremers en drie medewerkers verwelkomden het team in hospice Marianahof. Na een presentatie over palliatieve zorg in het hospice en een gezamenlijke maaltijd kregen de Roparunleden een rondleiding. De leden van het Roparunteam vonden het geweldig om te zien hoe mooi het gebouw is en hoe goed de zorg voor de cliënten van het hospice geregeld is. Het bezoek heeft zoveel indruk gemaakt dat het team nu nog gemotiveerder is om het nieuwe Roparunjaar nog meer geld in te zamelen via evenementen en acties. Helpt u ook mee? Kijk op de website www.team248go4life.nl voor donatiemogelijkheden en evenementen.

Bedragen
Het eerste bedrag voor het nieuwe Roparunjaar is al binnen. Op 8 september vond de eerste editie van de Viaductentocht plaats, waarmee het team de kas spekte met €211. Alle deelnemers waren enthousiast over de fietstocht en wilden zeker volgend jaar weer deelnemen. Op 20 september vond in restaurant D’n Halder de Polderloop Pub Quiz plaats, de quiz die bij de Hoevense Polderloop hoort. Team Go4Life vaardigde twee teams af en één team kon zich aan het einde van de avond als winnaar van de quiz tronen. De voorzitter van het team kreeg meteen de cheque overhandigd uit handen van de voorzitter van Stichting Hoevense Polderloop: een bedrag van €375. Een goed begin van het nieuwe Roparunjaar!

Sinterklaas Fancy Fair
Het eerstvolgende evenement om geld in te zamelen voor palliatieve zorg is de Sinterklaas Fancy Fair op 24 november bij café Roeloffs. Kinderen en hun ouders kunnen deze middag gezellige spelletjes spelen en leuke prijsjes winnen. Houd de website en Facebookpagina van het team in de gaten voor meer informatie! [l]