Uitslagen Golf-/ Bridgewedstrijd

ETTEN-LEUR - Na het zomergolfseizoen start op de GC De Turfvaert tevens een heel gezellig bridgeseizoen op maandagen gedurende de wintermaanden. Als wijziging in het programma was nu besloten de eerste dag te starten met een gecombineerde golf-/bridgewedstrijd. Dit jaar vond deze wedstrijd plaats op 30 september.

Allereerst ’s morgens vroeg aanwezig zijn om in te schrijven en te ontdekken door middel van loting in welke flight je was ingedeeld. Het geluk was met ons. Zonder regen kon gestart worden met de golfwedstrijd. Met 14 struise dames werd zowel van lus A als ook van lus B gestart. Negen holes met een neary moesten worden geslecht. Het was aan de top reuze spannend. Drie speelsters ontliepen elkaar maar weinig. Daarnaast waren er ook vele ex-aequo ’s te noteren.

Na een verfrissende douche werd gezamenlijk de lunch genuttigd. Daarna het bridge-spektakel. Liefst 28 bridgers waren present (incl. het invalpaar Bep en Dré Boom). Een gezellige drukte. Ook het nieuwe bridgepaar (Janet en Paula) werd welkom geheten. De scores van zes ronden van 4 spellen leverden eveneens een uitslag op.

Prijsuitreiking

Na even gepuzzel kon de prijsuitreiking onder het motto 'prijzenfestival' starten.

Allereerst de winnaar van de golfwedstrijd (in volgorde van HCP): 1. Lydia van Morsel 15 stablefort; 2. Olga Sips 14 stablefort; 3. Ellen Vermeer 14 stablefort Cocky Bakker veroverde op hole 17 de 'neary'.

Daarna de bridgewedstrijd: 1. Olga Sips & Riet de Vries 69.79; 2. Ellis Liebreks & Mildred Stijger 57,29%; 3. Adje Albers & Hanneke Roeten 54,51%

Als sluitstuk de overall winnaar van de golf-/bridgewedstrijd. Alleen degene die aan beide evenementen had meegedaan kwamen in aanmerking. Niet verwonderlijk natuurlijk dat de toppers uit de individuele wedstrijden de hoogste ogen gooiden, al konden niet allen daarvan profiteren. Een gedeelde tweede- en derde plaats waren er voor Ellis Liebreks en Riet de Vries, maar de winnaar was Olga Sips die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen.

Al met al was het weer als vanouds. Een hele gezellige dag welke werd afgesloten met het verspreiden van enkele cadeautjes die onze feestcommissie hadden verzameld. De tombola kwam niet helemaal uit de verf, omdat geen kaarten, van de bridgers die niet hadden gegolfd, waren aangemaakt. De commissie belooft dat volgende keer beter te doen.

Bridgedrive

Vergeet niet u aan te melden voor de bridgedrive te Hoeven op 16 november. Deze bridgedrive wordt gehouden in Seminarie Bovendonk. Dit alles voor het goede doel van de Stichting van Paulus. Voor informatie kunt u contact opnemen met Riet Koopmans (tel.nr. 06-13786380).[l]