Halloween Lampionnenoptocht thema 'Death Pirates and Skulls'

ETTEN-LEUR - Op donderdag 31 oktober is het weer Halloween! Zoals al heel wat jaartjes zijn wij weer bezig om een mooie lampionnenoptocht te organiseren. En niet alleen mooi natuurlijk, maar ook lekker griezelig en een beetje spannend. Net zoals voorgaande jaren willen we graag met zoveel mogelijk kindjes verkleed als piraatjes, skeletjes en griezeltjes, met daarbij hun ouders/verzorgers, met lampionnen in de hand een tocht lopen. Dit onder begeleiding van de grote piraten en heksen (deelname is op eigen risico).

De tocht wordt vergezeld door drie geluidswagens met muziek. Wij verzamelen op de parkeerplaats aan de Gruiterstraat vanaf 18:00 uur. De tocht vertrekt om 18:30 uur. De piraten en heksen leiden ons door de wijken van de Schoenmakershoek en de Keen via de Havenkom, waar weer heel wat te beleven valt, en zal eindigen bij De Turfvaart met een groot en gezellig kampvuur waar men zich heerlijk kan verwarmen onder het genot van chocolademelk of ranja en wat lekkers.

De tocht eindigt dit jaar weer met een griezeldans rondom de geluidswagen. Daar zal tot 21:30 uur muziek hoorbaar zijn. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst. Daarnaast hopen wij ook op versierde huizen langs de route om ook dit jaar weer een spetterende tocht neer te zetten. Het mooist versierde huis zal door een poll op onze Facebook-pagina (Halloweenoptocht Etten-Leur Noord) door de deelnemers van de optocht worden gekozen en krijgt daarvoor een prijs. Dit alles is weer mede mogelijk dankzij sponsoring en de vele vrijwilligers en dankzij de wijkverenigingen de Baai, Etten-Leur noord, de Keen en Schoenmakershoek.

Hopelijk zien we jou ook op 31 oktober tijdens dit, inmiddels niet meer weg te denken, Halloweenfeest.

Route: Gruiterstraat, Schipperstraat, Hovenierstraat, oversteek door het park naar Landjuweel, Leurse Dijk, Havenkom, Geerkade, Spletting, Kouwelaarsbrand, Moerlaken, oversteek Rijsdijk naar Westpolderplas. [l]