Leden Road Runners
Etten-Leur in Rondje Seppe

ETTEN-LEUR - Zondag 13 oktober werd voor de zevende maal in Bosschenhoofd hardgelopen. Het eerder Midsummerrun genaamde hardloopevenement heeft nu de naam Rondje Seppe gekregen. Birgit Voorn, Ron van der Veen en Hans van der Meer kwamen aan de start.


Om 11.00 uur klonk het startschot voor alle deelnemers aan de loop over 5, 10 en 15 km. Op de kortste afstand liep Ron van der Veen. Hij eindigde op de 13e plaats in 24.37. Birgit Voorn bereikte het podium in de vrouwenwedstrijd over 10 km. Eem mooie 2e plaats bij de V45 bracht haar op het podium. Haar tijd was 45.24. Hans van der Meer, als serieuze kandidaat voor een podiumplaats in het WBLC, moest om te voldoen aan het wedstrijdreglement, starten op de langste afstand van 15 km. In het overallklassement bereikte de Master 65 een mooie 18e plaats in 1.12.18.

Rabobank Clubkas Campagne

Op woensdag 9 oktober mocht voorzitter Birgit Voorn een toewijzing van een bedrag uit de Rabobank Clubkas Campagne in ontvangst nemen. Dank aan alle leden en overige sympathisanten voor de keuze van Road Runners Etten-Leur. Het toegewezen bedrag zal worden gebruikt voor de verbetering van de tijdregistratie tijdens de jaarlijks te organiseren Lelieloop op 2e Pinksterdag. [l]