Internos heeft aan een sterk begin genoeg tegen Alliance

ETTEN-LEUR - Al na één minuut kwam Internos op voorsprong tegen Alliance door een mooie goal van Kjell van Toledo. Door goals van Jaye Musters, Martijn Brand(ed) en Daan Meijers was de stand bij rust 4-0. De 2e helft was voetballend wat minder, nadat Alliance de stand op 4-2 had gebracht, was het Morris Meesters die na een goede aanval de eindstand op 5-2 bracht.

Afgelopen week zijn weer de lijsten uitgedeeld voor de speculaasactie. Door het verkopen van speculaas kan onze activiteitencommissie voor onze jeugd weer leuke dingen organiseren!

In een goed bezochte Algemene Ledenvergadering op vrijdag 27 september werd duidelijk dat vv Internos de weg omhoog weer heeft gevonden.

Vanuit een positieve financiële basis kunnen we samen met onze vrijwilligers weer bouwen aan een voetbalvereniging waar iedereen, van jong tot oud, weer met plezier kan voetballen.

In de verschillende commissies zijn de afgelopen periode weer veel nieuwe vrijwilligers ingestroomd, samen met de bestaande groep worden nieuwe initiatieven opgepakt.

Ook in het ledenaantal zien we een stijgende lijn, waar we vooral bij de jongste jeugd veel nieuwe leden zien instromen, dit is mede te danken aan de voetbalspeeltuin en het enthousiasme van de trainers op woensdagmiddag.

Zowel de voetbalspeeltuin op zaterdagmorgen maar ook de woensdagmiddag is een leuke manier om kennis te maken met het voetbalspel, de voetbalspeeltuin is gratis voor een ieder die mee wil doen, ook op woensdagmiddag kun je een aantal keer gratis meetrainen.

De stap die Internos heeft gezet om een zaterdagvereniging te worden is een succes, voor dit seizoen zijn er naast de jeugdelftallen maar liefst 9 seniorenteams die op zaterdag voetballen, reden voor de vereniging om weer alle velden in gebruik te nemen.

In de jeugd zijn we samen met de technische commissie en het hoofd jeugdopleidingen bezig om duidelijke voetballijn weg te zetten, het opleiden en begeleiden van jeugdtrainers zijn hierbij de speerpunten.

Omdat vv Internos niet alleen op voetbalgebied actief wil zijn, maar ook zeker op sociaal gebied een functie wil vervullen in de gemeente Etten-Leur, gaan we samen met de gemeente, SURPLUS en team uniek starten met een initiatief om ook het G-voetbal (voetbal voor mensen met een beperking) weer nieuw leven in te blazen.

Voor meer informatie: https://www.vvinternos.nl/

Komend weekeinde 19/20 oktober zijn heel wat teams vrij, toch wordt er nog gevoetbald.

Programma zaterdag 19 oktober

9:30 Voetbalspeeltuin

9:30 JO8-2-Uitnas30 JO8-3

9:30 JO9-1-Boeimeer JO9-2

10:00 JO13-2-Baronie JO13-7

10:30 SAB JO10-1-JO10-1

13:30 Internos 7-Olympia'60 5

14:30 Unitas'30 2-Internos 6

15:30 Baronie 1-Internos 1

Zondag 20 oktober

9:45 Internos 2-FC Bergen 3

10:30 Rood-Wit W 3-Internos 3

Maandag 21 oktober

18:30 KNVB Selectiegroep JO12. [l]