Focus 2 vaster op tweede plaats

ETTEN-LEUR - Het is Focus 3 niet gelukt om de doordeweekse inhaalwedstrijd tegen DSO 7 uit Klundert winnend af te sluiten. Veel verschil was er niet allen wist DSO 7 twee doelpunten meer te maken en zodoende de punten mee naar Klundert te nemen.

Ook op zaterdag is het Focus 3 niet gelukt om hun wedstrijd te winnen. Ze moesten in Stip 3 hun meerdere erkennen. Het is Focus 2 gelukt om de 2e plaats in hun poule stevig in handen te krijgen. Terda 1 was de sterkste en daarom moest Focus 2 het uitvechten met DSO(K)5. In deze wedstrijd leek het er vooral in het begin op dat DSO de bovenliggende partij zou zijn. Ze wisten zelfs op een voorsprong van 1-3 te komen. Oen ging het stukken beter lopen bij Focus en werd er volop geprofiteerd van het goede schot. Met de rust was de stand 5-3. In de tweede helft ging het wat gelijk op maar Focus 2 kwam niet meer in gevaar. Telkens als DSO wist te scoren had de ploeg uit Etten-Leur een antwoord klaar. Na het laatste fluitsignaal was de eindstand opgelopen naar 14-9. Doelpunten werden gescoord door: Christaan en Jan elk 5 maal en Romy, Max, Jur en Marianne elk 1 maal. Focus B1 behaalde een ruime overwinning tegen Springfield. Al snel was er een 4-0 voorsprong eer Springfield wat terug kon doen. Focus was gewoon veel te sterk en ze konden door goed samenspel de wedstrijd heel ruim winnen. 11-2. Doelpunten werden gescoord door: Nikki en Chantal elk 3 maal, Emma 2 maal en Linsy, Judith en Lieke elk 1 maal. Focus C1 dat vorige week kampioen geworden is heeft het deze keer niet gered. Ze verloren met 1 punt verschil. In Roosendaal heeft Focus D1 een ruime overwinning behaald op Keep Fit D1. Een prima resultaat. Focus 1 heeft een moeilijke en spannende wedstrijd gespeeld. Daarvoor moesten ze naar Rotterdam tegen het onvoorspelbare Eureka 1. Dat het geen makkie zou worden wisten ze al. Maar dat het zo spannend zou worden hadden ze niet verwacht. Het is Focus 1 gelukt om deze wedstrijd met 2 punten verschil te winnen. Hopelijk zet deze trend zich door.

Uitslagen

Focus 3-DSO(K) 7 8-10

Focus C1-Keep Fit 70 C2 1-2

Keep Fit 70 D2-Focus D1 0-8

Focus B1-Springfield B1 11-2

Stip 3-Focus 3 10-5

Focus 2-DSO(K)5 14-9

Eureka 1-Focus 1 13-15

Programma zaterdag 19 oktober

Voor het komende weekend staat er slechts 1 wedstrijd op het programma.

Focus 1-Oranje Zwart/De Hoekse 1 av.15.30u Etten-Leur.

Omdat dit de enigste wedstrijd is die gespeeld gaat worden zou het leuk zijn dat er veel publiek aan de kant staat. Dit om Focus 1 te steunen in hun sportieve strijd. Ze zullen het zeer zeker waarderen. [l]