Ontmoetingsmiddag voor ouderen in het Turfschip

ETTEN-LEUR – Voor de dertiende keer op een rij zal er op vrijdag 25 oktober in het Turfschip de jaarlijkse ontmoetingsmiddag voor ouderen worden gehouden. Een samenkomst voor ouderen met een middagvullend programma, waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Aanvang is om 13.30 uur. Vanaf 13.00 uur gaat de zaal open en kunt u zich melden.

Wat kunnen de mensen die nog nooit bij deze ontmoetingsmiddag zijn geweest verwachten? Allereerst worden zij gastvrij ontvangen door enkele leden van de werkgroep en een paar verpleegkundigen. Zij zullen de gehele middag aanwezig zijn en indien nodig kunt u op hen een beroep doen. In de zaal staan er sfeervolle gedekte tafels waaraan u zelf kunt plaatsnemen. De middag begint met een woord van welkom en een viering van woord en gebed, voorgegaan door pastor Ad Rouwendal. Op een eigentijdse manier wordt er even stilgestaan bij het thema “Wijsheid”. Daarna, als de koffie/thee wordt uitgeschonken en iets lekkers erbij wordt gepresenteerd, is er tijd genoeg om met de tafelgenoten een praatje te maken. Natuurlijk is er weer gezorgd voor een verrassend optreden met in de pauze een hapje en een drankje. De middag eindigt rond de klok van vijf uur, waarbij alle gasten een bijzondere attentie, die u nog lang aan deze ontmoetingsmiddag zal herinneren, meekrijgen.

De uitnodigingen zijn al rondgebracht. Mocht u er echter geen hebben ontvangen en wilt u toch graag aanwezig zijn of lijkt het u leuk om ook kennis te maken met anderen van uw leeftijd, neemt u dan gerust contact op met Annie Oomen (06-13780271) of met Corrie de Rooij (076-5018351). Ook als u iemand kent, waarvan u weet dat een uitnodiging op prijs gesteld wordt kunt u met hen contact opnemen. Er wordt dan alsnog voor een uitnodiging gezorgd. [l]