Afbeelding
Foto:

Kennismaken met
Afscheidshuys d' Beek!

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 26 oktober van 12.00 tot 16.00 uur zetten we nog 1 maal de deuren van Afscheidshuys d' Beek, wijd open om u in de gelegenheid te stellen dit nieuwe rouwcentrum te komen bezichtigen.

Tijdens deze dag zal er een collega aanwezig zijn die u uitvoerig kan vertellen over Thanatopraxie (balseming). Bent u geïnteresseerd in deze vorm van behandeling/verzorging, laat u dan voorlichten over deze voor vele nog onbekende behandelmethode na overlijden.

Afscheidshuys d' Beek biedt u als familie in Etten-Leur en Prinsenbeek veel mogelijkheden voor het opbaren van een overledene. Wij beschikken over 3 rouwkamers/24 uurs-kamers, een moderne verzorgruimte en een eigentijds aula voor een afscheidsviering. Bij het gebruik van een 24 uurskamer bepaalt u zelf het moment waarop u naar uw dierbare wil om nog even "samen" te kunnen zijn. Het gebruik van deze rouwkamers wordt door iedere familie zeer gewaardeerd. Opbaren in Afscheidshuys d' Beek is: "Het verlengstuk van thuis".

Wij verzorgen niet alleen opbaringen in Afscheidshuys d' Beek, maar ook in ondermeer Woon- en Zorgcentrum Hagedonk en zorgcentrum Het Anbarg in Etten-Leur, komen we regelmatig een uitvaart verzorgen.

Bent u elders verzekerd en wilt u dat wij de uitvaart voor u komen regelen? Ook dat kan! Informeer bij ons hoe te handelen wanneer een overlijden verwacht wordt.

Ons adres: Beeksestraat 5 te Prinsenbeek, tel. 076-5022887, 24 uur per dag bereikbaar.

www.reedijkuitvaart.nl of stuur een mail voor meer informatie naar: info@reedijkuitvaart.nl. [l]