pauze bij de molen.
pauze bij de molen. Ellen Aarts

Najaarswandeling van De Losse Feeter

ETTEN LEUR - 205 Wandelaars hebben zich gemeld bij het inschrijfbureau in de Linde. Opgewekt en met enkele regendruppeltjes, waarvan niemand echt nat is geworden, togen zij op weg langs de uitstekend uitgepijlde route.

Deze route ging richting Liesbos, zonder het Liesbos echt aan te doen, om daarna via het Schoenmakershoekpark naar de molen De Lelie te wandelen. De echte dy-hards deden eerst nog mini-camping Hof van Overveld aan om via de Haagse Dijk (ofwel het “koeienpad”) ook naar de molen te wandelen. Ook zij konden hier de heerlijke geur van gebakken pannenkoeken opsnuiven en misschien ook wel een pannenkoekje nuttigen. Onze stempeldames aldaar werden door het personeel goed voorzien en willen daar zeker een volgende keer terug naar toe.

De wandeling ging verder via het Westpolderpad en Windgat naar Kelsdonk. Bij ons lid Annie Goos werden de wandelaars verwelkomt door een accordeonist, die gekleed in oktoberfest-kleding toepasselijke muziek speelde. Ook daar werden ze voorzien van een drankje en hapje.

Bij een heerlijke wandeltemperatuurtje keerden de wandelaars terug naar De Linde, waar ze werden opgewacht door onze huisdeejee Hans van Berkel. Reden genoeg om nog even na te praten en te luisteren onder het genot van een biertje of frisdrankje, geschonken door de gastvrije bediening van De Linde. Een geslaagde dag, waar de organisatie tevreden op terug kijkt en hoopt op terugkeer van de wandelaars op onze voorjaarswandeling op 8 maart. Ook dan gaan ze zorgen voor muzikale omlijsting en een nieuwe wandeling richting Hoeven. [l]