Weer winst voor Focus 1

ETTEN-LEUR - Het was afgelopen zaterdag een stille bedoeling voor de teams van KV Focus. Alleen Focus 1 moest op deze regenachtige dag aantreden. Maar dan wel tegen het sterke Oranje Zwart/De Hoekse 1.

Het werd een moeizame 1e helft waarin Focus zelf het spel moest maken. Hier hadden ze wat problemen mee. Ze kregen wel veel kansen maar konden daar niet goed mee omgaan. Daardoor konden ze nier voorkomen dat de ruststad 2-5 in het voordeel van de bezoekers was. Na wat goede aanwijzingen in de rust kwam er een veel betere 2e helft op het veld. Het ging steeds beter draaien en de verkregen kansen werden nu wel verzilverd. Her vizier stond ineens op scherp want in 10 minuten tijd wist Focus 6 maal te scoren. In deze sportieve wedstrijd was Oranje Zwart/De Hoekse niet meer in staat om nog veel tegenstand te bieden. De einduitslag van deze wedstrijd was dan ook 10-7 in het voordeel van Focus 1. Hierdoor hebben ze de stijgende lijn doorgezet en beloofd het wat voor de verdere competitie.

Voor komende week staan de volgende wedstrijden op het programma.

Donderdag 24 oktober

Keep Fit 70 1-Focus A1 av.19.30u

Zaterdag 26 oktober

KVK/Volharding A1-Focus A1 av.12.00u

DSO(K) 7-Focus 3 av.13.00u

SKV 1-Focus 1 av.15.30u

Dit is het laatste spelweekend van de 1e helft veldcompetitie en kunnen de teams zich langzaam gaan voorbereiden op het vervolg in de zaal. Maar eerst is er op dinsdag 29 oktober nog een belangrijk punt te weten de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Uitgenodigd zijn alle leden vanaf 15 jaar en ouders van jeugdleden van KV Focus. De kantine is vanaf 19:30 uur open voor het tekenen van de presentielijst. De vergadering start om 20:00 uur. Vanaf november gaan de teams zich voorbereiden op de komende zaalcompetitie. Dit zal deels in Etten-Leur en deels in Zevenbergen gaan afspelen. Hierover later meer. Als men meer te weten wil komen over korfbal en KV Focus kijk dan eens op onze site www.kvfocus.nl. Daar staat alle informatie in wat betreft onze verenging. [l]