Bingomiddag Leurse Leut

ETTEN LEUR - Voor karnavalsvereniging Leurse Leut breken spannende dagen aan, want de viering van de Elfde van de Elfde komt steeds dichterbij. En dat is traditiegetrouw hét moment waarop de Prins van Ut Zwaajgat bekend gemaakt wordt.

Op en rondom de Leur gaan diverse geruchten rond van kandidaten die de mooie taak van Leutvorst mogelijk op zich gaan nemen. Er worden vele gokjes gewaagd en weddenschappen afgesloten rondom de opvolging van Prins Adrijaon II.

Naast het gokspel rondom de Prins van Ut Zwaajgat speelt Leurse Leut ook nog een ander spel, namelijk het overbekende bingospel. Tijdens de bingomiddag op zondag 27 oktober kan er weer een gokje gewaagd worden om de vele geldprijzen tijdens de diverse bingorondes in de wacht te slepen. De leden van de bingocommissie van Leurse Leut zullen vanaf 13.30 uur aanwezig zijn in de bingozaal in 't Turfschip op de Leur.

De bingokaarten voor die middag worden dan verkocht, zodat er vanaf 14.00 uur volop bingoplezier beleefd kan worden. In een gezellige ambiance worden samen met het bingopubliek de nodige bingorondes gespeeld. Tijdens de superronde valt de superhoofdprijs van de middag. En die past heel goed bij het motto van Leurse Leut: We Geve De Toon Aon.

De bingocommissie kijkt er weer naar uit om er een leuke middag van te maken. Misschien lichten we zelfs tijdens deze middag al wel een tipje van de sluier op van het geheim van de Prins van Ut Zwaajgat. Want wellicht begint zijn voornaam wel met de B van Bingo sluiten Jeroen en Jack geheimzinnig lachend af. Dus graag tot zondag 27 oktober in ’t Turfschip aan de Schipperstraat. [l]