Podiumplaatsen voor Road Runners Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Dennis van den Bemt, Hans van der Meer en Jeroen Hollebrands bereikten derde plaatsen in Loon op Zand resp. Rucphen.
Blauwe Meer cross Loon op Zand.

Dennis van den Bemt en Thomas Crul gingen van start in de 8700 meter lange cross in Loon op Zand. Thomas wist die afstand 3 seconden sneller af te leggen en bereikte de 15e plaats bij de Senioren. Dennis behaalde de derde plaats bij de categorie M35. De tijden waren resp.28.07 en 28.10. Deze door de organisatie opgegeven tijden blijken echter ca. 5 minuten gunstiger te zijn gemeten dan de werkelijke tijden.

Kluiskenshof 10 van AVR

In Rucphen werd de laatste wedstrijd van het WLBC gelopen. Hans van der Meer had uitzicht op de 3e plaats in het eindklassement. Daarvoor moest hij de op de plaatsen drie en vier staande atleten weten te verslaan in de laatste wedstrijd. Hij slaagde daarin door als derde te finishen. Hij legde de 10 km af in 46.03. De derde plaats in het eindklassement was daardoor bereikt. Ook Jeroen Hollebrand wist het podium te bereiken. Hij werd 3e in de categorie M35. Zijn tijd werd 40.34. Corina van Koulil werd 7e bij de Vrouwen 35. Haar tijd was 46.04 Ton Harbrink was ook tevreden met zijn tijd van 46.44 waarmee hij beslag legde op de 17e plaats bij de M55. Wim van Haperen liep de 5 km loop. Hij bleef ruim onder de vijfentwintig minutengrens. Zijn tijd werd 24.25. [l]