AGENDA

Zaterdag 19 oktober

Inloop Centrum voor Wonen

10:00 | Centrum voor Wonen

Week van de duurzaamheid. Door DuurSaam Etten-Leur. Open tijdens openingsdagen/-tijden Centrum voor Wonen, Vincent van Goghplein 37, 4872 BA Etten-Leur.

Vrijdag 25 oktober

Filosofisch café

19:30 | Petruskerk

Kees van den Muijsenberg gaat met ons in gesprek over Zen. Zazen is een beeld en woordloze methode van meditatie die voorbij gaat aan de beelden en woorden van de religies, in radicale openheid voor het mysterie van ons bestaan, voor het ervaren van de ENE uiteindelijke werkelijkheid. Vrijdag 25 oktober 19.30-21.30 uur, locatie Petrus pastorie Lange Brugstraat 23, Etten Leur. Aanmelden mag: contact@zininetten-leur.nl Toegang: Er wordt entree geheven, koffie/ thee zijn gratis.

Zaterdag 26 oktober

Modelspoordagen

10:00 |

In het weekend van 26 en 27 oktober organiseren de gezamenlijke modelspoorverenigingen in West-Brabant een groots modelspoorweekend in de KSE, Stijn Streuvelslaan 42, Etten-Leur. Er is ook een treinen dokter aanwezig en er worden diverse demonstraties gegeven op het gebied van modelbouw en elektronica. Open: zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie nodig: ga naar info@railkontakt.nl.

Repair café

12:00 | Wijkgebouw de Gong

Wist u dat we bij het Repair Cafe allerlei soorten reparaties aannemen na overleg met u? Alles wat wordt aangeboden wordt onderzocht en met u samen wordt de beste oplossing besproken. Niet alles is te repareren, maar dan weet u in elk geval waar u aan toe bent. De reparaties zijn gratis, alleen nieuwe onderdelen moeten door u vergoed worden. Een vrije gift in één van onze fooienpotten is welkom. We overwegen bijvoorbeeld te sparen voor een lock machine voor kledingreparaties. Datum: elke laatste zaterdag van de maand. Eerstvolgende Repair Café: 26 oktober. Tijd: 12.00-16.00 uur Plaats: wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur, naast de Lidl.

Halloween griezeltocht Wijkvereniging Centrum West

19:00 |

Wijkvereniging Centrum West houdt een Halloween griezeltocht 2019 op zaterdag 26 oktober. Aanvang tussen 19.00 en 20.00 uur bij Activiteitencentrum Den Drempel, Papenstraat 47. De tocht eindigt bij Activteitencentrum Den Drempel. Bij slecht weer gaat de tocht niet door, houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten. Meelopen is op eigen risico.

Zondag 27 oktober

Muziekmiddag

13:00 | De Linde

Op zondag 27 oktober organiseert Orkest Pro Musica een geweldige muziekmiddag samen met Muziekkapel Benegrenska uit Achtmaal. Deze muziekkapel heeft zijn sporen reeds verdiend getuige het kampioenschap in België in 2018. Zij spelen Moravische en Bhömische muziek. Dit onder leiding van Gerard Peeters. Dat mag u niet missen. Pro Musica speelt onder leiding van Ton Wijngaards in De Linde Wipakker 16 Etten-Leur, aanvang 13.00 uur. Gratis entree. Benegrenska gaat als eerste van start.

Woensdag 30 oktober

Kindermiddag Wijkvereniging Grient-Sanderbanken

14:00 | brede school d'n Overkant

Wijkvereniging Grient-Sanderbanken gaat op 30 oktober knutselen. Wat we gaan maken, blijft nog een verrassing! Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom! Graag vooraf aanmelden bij Elles elles.vanginneken@tele2.nl. Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur