Urban Bistro Bar Tout a l´heur opent op 1-2-3 november
Urban Bistro Bar Tout a l´heur opent op 1-2-3 november Foto:

Opening Urban Bistro Bar Tout a l´heur

ETTEN-LEUR - Wij zijn een nieuw horeca concept in het Regiment in Etten-Leur. In onze sfeervolle bistro bar serveren wij gerechten uit verschillende internationale keukens. De keuken wordt geleid door chef-kok Timothy Ravelli. Een chef met ervaring, smaak, creativiteit en een grote passie voor koken.

In ons openingsweekend serveren wij op zaterdag 2 november een 3 gangen openingsmenu voor 25 euro p.p. U kunt hiervoor reserveren! Wij streven naar kwaliteit, service en aandacht voor onze gasten. Alles in een gezellige en ontspannen ambiance. U kunt bij ons terecht voor lunch, diner en gezellig borrelen. Onze mooie bar en uitgebreide borrelkaart zorgen voor de ideale borrel hotspot in Etten-Leur.
Kom naar onze vrijdagmiddag borrel op 1 november en proost met een glas bubbels op de opening! Tijdens de borrel verzorgen een proeverij van onze borrelkaart. De urban bistro bar heet tout a l'heur met een knipoog naar "voor heel Etten-leur". Vrij vertaald vanuit het Frans betekent het tot weerziens, tot later. Op zondag 3 november hebben wij ons openingsfeest met vocals van Jamy en de muziek van DJ Buffalo Jack. U bent van harte welkom om met ons de opening te vieren. Wij willen graag van de gelegenheid gebruik om de gemeente Etten-Leur te bedanken voor hun medewerking en de fam. Vermunt voor de geboden kans in het Regiment.
Vanaf 6 november zijn wij open van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 tot 22.00 voor lunch, diner en gezellig borrelen.
Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze evenementen.
Reserveringen: 076-2311848 of via facebook messenger. [l]