Kees Naalden (links) zag het somber in! FOTO REIN NUITEN
Kees Naalden (links) zag het somber in! FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Eindsprint van Kees
Naalden bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - De maand oktober is afgesloten en de eerste partijen in november zijn afgelopen vrijdag alweer gespeeld. Precies op tijd trokken de buien weg uit Etten-Leur en lag de beugelbaan er mooi en frisjes bij.

Tonny Geldtmeijer pakte het meteen maar goed aan en wist, met 3 verschillende medespelers, 3 keer winst te pakken en is oktober afgesloten met mooie gemiddelden. Piet Verhoeven op nummer 1 met 28,50. Tweede Rein Nuiten met 28,08 en dan Gonnie van der Wal als derde met 28,00.
Vorige week zag het er nog een beetje somber uit voor Kees Naalden. Maar... met 3 keer 30 punten op woensdag 30 oktober wist Kees toch nog de aansluiting bij de eerste groep op de zesde plek, met 27,23 gemiddeld, zeker te stellen. Wel met zo af en toe een flinke mazzelbal, althans volgens het publiek op de bank. Kees probeert dan te overtuigen dat het zo de bedoeling was hetgeen, helaas voor hem, natuurlijk niet lukt.
Nog 2 maanden en dan weten we wie de “beugelkoning 2019” is. Het zal lekker spannend zijn, want zelfs voor Piet Verhoeven is het dit jaar zeker nog geen “gelopen race”. En over hoe het podium 1 t/m 3 eruit zal zien, is al helemaal niets te zeggen. Daarvoor komen op dit moment zeker nog 7 beugelaars in aanmerking, gezien de geringe verschillen. Nu nog hopen dat de weersomstandigheden een beetje meezitten en dat eenieder in goede gezondheid zoveel mogelijk aanwezig kan zijn om de nodige punten binnen te slepen. [l]