Leo en Theo tijdens een tv opname. FOTO HUGO FLITS
Leo en Theo tijdens een tv opname. FOTO HUGO FLITS Hugo flits

Tweede fanclubavond Leo en Theo Laveloos

ETTEN-LEUR - Zaterdagavond 16 november is voor het tweede jaar op rij de jaarlijks terugkerende fanclubavond van het illustere duo Leo en Theo Laveloos. Vorig jaar vierden ze hun rentree in de showbusiness na een 30 jaar lange tussenpauze. Het werd gelijk een overweldigend succes, hetgeen ook wel bleek uit de vele positieve reacties van het publiek tijdens hun tour door Brabant afgelopen seizoen.

Velen hadden (naar wat later bleek) lang gewacht op de terugkomst op de bühne van het duo Laveloos. "Ze waren ons nog niet vergeten", aldus Leo. Ook de (debuut) single: A’k ‘r Mar Un Foto Van Gemaokt kreeg regionale aandacht en dan nog maar te zwijgen over de merchandise. "De Leo en Theo Laveloos mokken waren binnen een mum van tijd uitverkocht" vertelt Theo. En na al die lovende kritieken wil je toch graag iets terug doen voor je publiek, dus organiseerden we vorig jaar voor het eerst een heuse fanclubdag bij het Strooienhuis. Dit bleek gelijk een schot in de roos. De deur werd daar letterlijk platgelopen, zodoende konden we daar ook niet meer terecht. Het was deze dag dan ook lekker gezellig vol, reden genoeg voor ons om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. Wel moesten we dus op zoek naar een nieuwe locatie. Die hebben we inmiddels gevonden op de Leur. Dit jaar willen we het accent meer gaan leggen op de avond en zal de middag een besloten karakter krijgen. In de avond echter is eenieder echter van harte welkom en is er ruimte voor een Meet And Greet met Leo en Theo. Bijzonder deze avond is dat Leo en Theo Laveloos hun nieuwe single (Laot Mar Hange) zullen presenteren middels een live optreden. "De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel, maar meestal moet er geld bij", aldus Theo. Daar is het ons dan ook niet om te doen. Wat we prefereren is dat we een gezellig samenzijn creëren met onze fans als blijk van waardering. Diverse collega artiesten zullen deze avond hun opwachting maken en treden ook belangeloos op.

Aktie
Zoals het er nu naar uitziet word het een gezellige avond vol met live muziek en diverse acts, dit alles in een feestelijke ontspannen ambiance. Het plastic glazen bier stapelen is dit jaar komen te vervallen uit milieu overweging. Daarvoor in de plaats is er een selfie-aktie (wie plaatst de mooiste leukste, spectaculairste, grappigste enz.) selfie met Leo en Theo Laveloos op facebook. De winnaar krijgt een selfie stick. Verder zijn er nog talloze troostprijzen zoals een totaal onverzorgde voetreis naar de Galderse Meren en terug.
De entree van deze avond is bewust zo laag mogelijk gehouden en is dan ook gratis te bezoeken en zal beginnen om 20.00 uur in cafézaal Roeloffs op de Leur. Dus voor de liefhebbers, noteer alvast in uw agenda : 16 november, fanclubavond Leo en Theo Laveloos! [l]