De Per (C) Band in volle bezetting. FOTO HANS VAN BERKEL
De Per (C) Band in volle bezetting. FOTO HANS VAN BERKEL Hans van Berkel

Inloopmiddag wijkvereniging Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Op zondag 10 november organiseert Wijkbelang Centrum-Oost (WBCO) alweer een gezellige inloopmiddag. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur.

Het eerste kopje koffie / thee is gratis. Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar wilt u eens ervaren hoe gezellig het is in De Linde, kom dan gerust aan. De muziek wordt dit keer verzorgd door de Per (C)Band. Dit muziekgezelschap staat garant voor een erg gezellige zondagmiddag. Ze spelen eigen arrangementen uit de jaren 1960-1970, maar ook hedendaagse nummers gaan ze niet uit de weg. Lekkere luister- en dansmuziek. Het is een bekende band met een unieke sound, die klinkt zoals de populaire muziek in die jaren moest klinken. De bezetting van de band bestaat uit 4 elkaar feilloos aanvoelende gitaristen, ’n drummer en een zangeres. De band bestaat al vele jaren en vol enthousiasme brengen ze nog steeds die zo herkenbare muziek. De pauzes worden opgevuld door DJ De Putter, ook een bekende uit de Etten-Leurse muziekwereld!

Doel
Het doel van de inloopmiddagen is om, naast genieten van de muziek, in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken. Bestuursleden van WBCO zullen aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur.
Noteer ook alvast de volgende inloopmiddag, zondag 8 december, in je agenda. [l]