De sporters van TSWB. FOTO EDWARD VAN HAPEREN
De sporters van TSWB. FOTO EDWARD VAN HAPEREN Edward van Haperen

Dertig TSWB twirlers naar Brabantse kampioenschappen

ETTEN-LEUR - Twirling Sport West Brabant gaat met 30 sporters naar de Brabantse kampioenschappen op 9 en 10 november in Waalwijk.

Voor onze leden van TSWB is het weer een onwijs spannend weekend want dan zijn de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk. De wedstrijd waar onze meiden een heel jaar mee bezig zijn om zich hier voor te selecteren. Met trots kunnen wij zeggen dat al onze 4 teams zich hebben geplaatst voor deze kampioenschappen. Daarnaast hebben ook nog 19 solisten, 7 duo's en 1 ensemble zich weten te plaatsen voor dit weekend. Sommige solisten staan zelfs met meerdere solo routines op de vloer.
Enkele meiden staan voor de allereerste keer op deze kampioenschappen en voor de andere meiden is het bekend terrein. De laatste trainingen is er hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten, jullie zijn er allemaal klaar voor.
Komend weekend is het dus tijd om te knallen en natuurlijk te genieten. Zowel zaterdag als zondag worden de uitslagen aan het einde van de dag bekend gemaakt. Bij een behaalde plaatsing in de top 3, krijgen de meiden een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen in Almere! Dames, heel veel succes komend weekend en vooral heel veel plezier. [l]