Kerstconcert in Trouwkerkje. FOTO MARGO VAN DER WEEGEN
Kerstconcert in Trouwkerkje. FOTO MARGO VAN DER WEEGEN Margo van der Weegen

Kerkzwervers op weg naar prachtig kerstconcert

ETTEN-LEUR - Het koor de Kerkzwervers is al flink aan het repeteren voor het drukke kerstprogramma.

De kerstsfeer zit er al helemaal in want ze zijn op weg naar twee prachtige kerstconcerten die ze uitvoeren in het sfeervolle Trouwkerkje. De kerstconcerten zijn op zondag 15 december van 16.30-18.00 uur en van 19.30-21.00 uur.

        

Kinderkoor de Hartegalen
Dit jaar is als gastkoor het kinderkoor de Hartegalen uitgenodigd om samen met de Kerkzwervers de sterren van de hemel te zingen. Deze uitvoering wordt zoals altijd een ervaring, een belevenis die niemand wil missen. Ook deze keer zal het een samengaan zijn van muziek, tekst en prachtige belichting en dat alles in deze unieke locatie. Wie al in de kerstsfeer wil komen mag dit natuurlijk niet missen.

Vrienden van…
Het Trouwkerkje kan niet zoveel bezoekers verwerken dus worden er twee kerstconcerten gegeven. Om alles in goede banen te leiden, worden er daarom ( gratis) entreekaarten uitgegeven. Wie echt verzekerd wil zijn van een plaats kan natuurlijk ‘Vriend van…’ worden. Zij zullen gereserveerde plaatsen krijgen.
De overige gratis entreekaarten voor de kerstconcerten zijn vanaf 19 november af te halen bij de Nieuwe Nobelaer, zolang de voorraad sterkt.
De Kerkzwervers en de Hartegalen gaan er de komende weken weer zingend tegenaan en hopen u op 15 december in het Trouwkerkje al in de kerstsfeer te brengen. [l]