Jeugd volop aan het trainen op woensdagmiddag. FOTO F. VAN TOLEDO
Jeugd volop aan het trainen op woensdagmiddag. FOTO F. VAN TOLEDO F. van Toledo

Jubilarissen gehuldigd bij vv Internos

ETTEN-LEUR - Zaterdag 2 november werden onze jubilarissen gehuldigd. We hadden maar liefst 14 jubilarissen waarvan met name de heer Piet Feskens (50 jaar lid), John Mathijssen (60 jaar lid) en de heer Jan van de Berg (70 jaar lid) voor de club heel bijzonder zijn. Daarnaast werd de heer Wim van den Bemt tot erelid van vv Internos benoemd. Het is zeer bijzonder dat zij allen op hun hoge leeftijd nog steeds betrokken zijn.

Alle jubilarissen op een rij:
Jubilaris 25 jaar: Paul Beijers, Mario de Rijck en Theo de Rijck.
Jubilaris 50 jaar: Piet Feskens.
Jubilaris 60 jaar: John Mathijssen.
Jubilaris 70 jaar: Jan van de Berg.
Benoeming tot erelid: Wim van den Bemt
Na de voetbalwedstrijd Internos 1-Boeimeer 1 werd gehuldigd eerst de 25 jaar jubilarissen van Za4: Michael van den Broek, Emiel Coremans en Lars Vissers. Elk toegesproken door een teamgenoot vol sappige anekdotes.
Daarna van 25 jaar jubilarissen Za5: Bart Kooten, Johan van Oosterhout en Tom Bastiaansen die ook door een ploeggenoot door de mangel werden gehaald. Tegen 19.00 uur was de afsluiting. De 25 jarige jubilaris Patrick van Drongelen, zal op een later moment gehuldigd worden.

Jeugd inlooptraining
Voor de jeugd nog steeds vrije inlooptrainingen woensdagmiddag
De vrije inlooptrainingen zijn er ook dit seizoen weer elke woensdagmiddag voor de pupillen. Tijden voor de verschillende leeftijden zijn als volgt:
14.30-15.30 uur JO8 en jonger;
15.30-16.30 uur JO9 en ouder.
Tevens is ieder kind wat geïnteresseerd is welkom om deel te nemen aan 4 gratis proeflessen! De proeflessen zijn ook tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Contactpersoon voor de pupillentraining is Wim van den Bemt, die ook elke woensdagmiddag aanwezig is op het sportpark van Internos aan de Olympiade.

Internos wint weer
Zaterdag was medekoploper Boeimeer te gast op de Olympiade. Ze verrasten Internos door na 10 minuten een 0-1 voorsprong te nemen met een kopbal uit een corner. Internos gaf snel antwoord want na 2 minuten was het Kjel van Toledo die van ong. 25 meter snoeihard onhoudbaar net onder de lat voor de gelijkmaker tekende. Daarmee was Internos los en liep het door doelpunten Jaye Musters en nogmaals Kjell uit naar een 3-1 ruststand, meer dan verdien. Even leek Boeimeer vlak na rust terug te komen door 3-2 te maken maar uiteindelijk zorgde Jay met nog 2 doelpunten en Danny Poppelaars voor een duidelijk 6-2 overwinning. Komende zaterdag weer thuis tegen Vrederust dat nog niet heeft verloren en nu 3e staat, één punt achter Internos. [l]