AGENDA

Donderdag 7 november

Fitness en dansen zumba

13:30 | De Linde

Zumba brengt fitness en dansen samen op een leuke manier met muziek uit de gehele wereld. Daarbij worden dansstijlen uitgevoerd zoals salsa, bachata, flamingo, bellydanse. Zumbalessen worden gegeven in De Linde, Wipakker 26, Etten-Leur en wel op donderdag 7, 14, 21 en 28 november van 13.30-14.15 uur. Heeft u belangstelling voor deze vorm van bewegen, kom dan naar De Linde en neem eens een proefles.

Maandag 11 november

Bijeenkomst reizen KBO Etten

13:30 | De Linde

Hebt u ook al zin in een gezellige vakantie in 2020? Kom dan op maandag 11 november naar de Linde, om 13.30 uur. Dan kunnen we samen de plannen bespreken voor de KBO reizen van volgend jaar, onder het genot van een kopje koffie en ook nog wat nagenieten van de reizen van het afgelopen jaar. De Reiscommissie: Lyda, Antoon en Nel.

Woensdag 13 november

Bewust leven, gezond wonen

20:00 | Wijkgebouw de Gong

Richard Bruijne van Prevent Care Woonbiologie geeft op 13 november een lezing in wijkgebouw de Gong. Thema: hoe kunnen wij onze leefstijl met veel gemak en comfort zó aanpassen dat welvaarts- of leefstijlziekten zo min mogelijk kans krijgen? Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop kan men een Stralingsgevoeligheidstest doen. Wijkgebouw de Gong, Etten-Leur, woensdag 13 november, 20.00 tot 22.30 uur. Er wordt entree geheven. Graag vóór 6 november aanmelden bij Gezond Etten-leur: gezond.ettenleur@gmail.com.