Samen met Sint en Piet spelletjes spelen voor het goede doel

ETTEN-LEUR - Roparunteam Swietelsky Go4Life nodigt alle kinderen uit Etten-Leur en omgeving uit om zaterdagmiddag 24 november spelletjes te komen spelen met Sinterklaas en zijn Pieten.

Café-zaal Roeloffs wordt voor deze middag speciaal omgetoverd tot de grote spelletjeskamer van Sinterklaas! Dat gebeurt allemaal voor het goede doel: de Roparun, dat geld inzamelt voor palliatieve zorgen voor mensen met kanker. Een spelletjes stempelkaart voor 6 spelletjes kost daarom € 5. De entree is gewoon gratis. Natuurlijk ga je met wat lekkers naar huis!

Sinterklaasmiddag voor het hele gezin

De “Sint & Piet Fancy Fair” op 24 november is speciaal bedoeld voor jong én oud. Iedereen is welkom: papa, mama, opa, oma, buren, vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Neem ze gewoon allemaal mee! Ook je jonge broertje of zusje mag mee, want onze pietencrèche zorgt goed voor de allerkleinsten.

We hebben deze middag de leukste spelletjes en activiteiten voor je. Wat dacht je van jutezak springen, cadeautjes in de schoorsteen gooien of armpje drukken met Piet? Kun jij winnen denk je? We gaan ook bijvoorbeeld maskers maken en schminken als je wilt. En als het droog is, kun je apart voor een klein bedrag een ritje op het paard maken. Raad je bovendien het beste hoeveel pepernoten er in de grote pot van Piet zitten, dan is die pot met inhoud voor jou.

Opbrengst naar het goede doel

Elke spelletjes stempelkaart kost € 5. Na zes spelletjes is de stempelkaart vol en ontvang je van ons wat lekkers. Natuurlijk kun je de hele middag spelletjes blijven spelen met meerdere stempelkaarten. Dat zouden we niet alleen gezellig vinden, de opbrengst van de stempelkaarten gaat volledig naar de Roparun.

Kom je spelen?

Sinterklaas kan niet wachten tot je met hem en zijn Pieten te gekke spelletjes komt spelen! Kom je hem daarom ook gezelschap houden 24 november? De spelletjesmiddag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. [l]