Druk bezochte karate training bij Shotokan Karateclub Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Shotokan Karateclub Etten-Leur had afgelopen woensdagavond 30 oktober een training georganiseerd voor bruine en zwarte banden in de gymzaal Beukenlaan 45 naast basisschool de Hasselbraam. De training werd gegeven door Dimitra Limneos die speciaal hiervoor uit Amsterdam komt en met de karateka's de verschillende examenprogramma;s voor de verschillende zwarte banden traint.

Karateka's die opgaan voor een zwarte band moeten een aantal trainingen volgen, waarna ze eerst een proef examen doen. Als ze hiervoor een positief advies krijgen gaan ze examen doen op het landelijk examen van de Karate-do Bond Nederland wat dit keer op 15 december is te Harderwijk.

Op de foto de grote groep karateka's met op de inzet de karateka's die lid zijn van SKEL die deze training hebben meegedaan. De jongste was Maylin (11 jaar), de oudste Jan (62 jaar), dus karate is voor iedereen. In december gaat Laura van Lit op voor haar tweede zwarte band en ze wordt daarbij geassisteerd door Annebelle Oomens. Annabelle gaat in mei 2020 op voor haar eerste zwarte band.

Bij SKEL kunt u karate en/of Japanse wapens trainen voor jong en oud.

Voor meer informatie zie www.skel.nl, e-mail info@skel.nl of 06-53846144. [l]