Medewerkers van Diagnostiek Brabant. FOTO ERIK VAN DER BURGT
Medewerkers van Diagnostiek Brabant. FOTO ERIK VAN DER BURGT Foto: Erik van der Burgt

Hoe u een echte bloedprikker herkent

ETTEN-LEUR - De ‘bloedprikbende’ is de afgelopen weken volop in het nieuws geweest. Bloedprikkende nepverpleegkundigen bellen aan om thuis te komen prikken en bestelen ondertussen patiënten. Wij, Diagnostiek Brabant, betreuren deze criminele praktijken ten zeerste en helpen u graag bij het herkennen van een echte bloedprikker.

Op de afbeelding ziet u hoe u de medewerkers van Diagnostiek Brabant kunt herkennen: aan een witte jas met accenten van onze huiskleuren blauw en groen. Op de jas is altijd een naambordje met ons logo bevestigd.

Onze medewerkers treft u altijd overdag aan de deur en nooit onaangekondigd. U weet altijd via uw huisarts, de trombosedienst of een andere verwijzer dat en wanneer iemand komt bloedprikken bij u thuis. Bovendien geven onze medewerkers nooit meteen de uitslag van het bloedprikken; die krijgt u via uw verwijzer. En tot slot: onze medewerkers hebben GEEN pinautomaat bij zich, dus u hoeft nooit te pinnen.

Twijfelt u? Bel dan gerust naar uw verwijzer of naar ons klantcontact centrum: 013-5393636. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.diagnostiekbrabant.nl. [l]