Kangoroeklup bij KV Focus

ETTEN-LEUR - De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. Ook in de zaalcompetitie zullen ze 2 zaterdagen per maand te vinden zijn in het Turfschip in Etten-Leur. Dit is afhankelijk van de wedstrijden die dan gespeeld gaan worden. Hier leren ze door veel (bal) spelletjes te doen iets van en over korfbal.

Naast de spelletjes hebben ze samen ook veel plezier wat ook niet onbelangrijk is. Na hun training worden er ook nog wedstrijden gespeeld door de diverse jeugdteams. Kunnen ze gelijk eens kijken hoe leuk het korfbalspel is. Een keer meedoen om te kijken of het iets is voor uw zoon/dochter? Stuur dan even een berichtje of mail naar info@kvfocus.nl. Dan krijgt u gelijk de data door wanneer ze in het Turfschip te zien zijn. Maar natuurlijk hebben we ook oudere jeugd en senioren in onze teams. In de competitie spelen we met 3 seniorenteams vanaf 18 jaar en vier jeugdteams variƫrend van 6 t/m 18 jaar. Zoals alle verenigingen willen wij ook nieuwe leden binnen zien te krijgen. Maar daarvoor moeten de mensen dan eens een keer zien en ervaren hoe leuk en gezellig korfbal is. Dan kan natuurlijk op een van onze trainingsavonden.

Onze jeugd traint op dinsdagavond vanaf 18.00 uur in het Turfschip en op donderdagavond vanaf 18.00 uur in de sportzaal van de KSE. Onze selectie traint op maandag en woensdagavond van 21.00 uur tot 22.00 uur in en de Borgh in Zevenbergen. Senioren 3 traint op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in het Turfschip. Kom gerust eens langs op en van deze avonden. Er zijn altijd mensen van KV Focus aanwezig die uw ebt ragen kunnen beantwoorden. Of kom eens kijken bij een van de komende thuiswedstrijden die vanaf heden gespeeld gaan worden. De entree is geheel gratis. Mocht je een twijfelen of korfbal iets voor jou is, kom dan gewoon meetrainen. Je mag 4 keer gratis meedoen voor je een beslissing hoeft te nemen. Mocht je wel door willen gaan wat we natuurlijk hopen dan kunnen we je gelijk indelen in een team want we hebben geen wachtlijst. Voor meer info over korfbal en KV Focus: kijk eens naar onze site www.kvfocus.nl Je kunt natuurlijk ook even een berichtje sturen naar info@kvfocus.nl. [l]