AGENDA

Woensdag 13 november

Bewust leven, gezond wonen

20:00 | Wijkgebouw de Gong

Richard Bruijne van Prevent Care Woonbiologie geeft op 13 november een lezing in wijkgebouw de Gong. Thema: hoe kunnen wij onze leefstijl met veel gemak en comfort zó aanpassen dat welvaarts- of leefstijlziekten zo min mogelijk kans krijgen? Richard geeft antwoorden vanuit zijn expertise als bouwbioloog. Hij neemt u mee in de wereld van Gezond Wonen en Elektrosmog. Hij zorgt ervoor dat u met praktische tips en een positieve mindset naar huis gaat. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop kan men een Stralingsgevoeligheidstest doen. Wijkgebouw de Gong, Etten-Leur, woensdagavond 13 november, 20.00 tot 22.30 uur. Er wordt entree geheven. Graag vóór 6 november aanmelden bij Gezond Etten-leur: gezond.ettenleur@gmail.com.

Zaterdag 16 november

Rommelmarkt in De Baai

9:00 | Centrum de Baai

Op zaterdag 16 november organiseert de werkgroep Kerk en Samenleving van de Protestantse gemeente De Baai weer een rommelmarkt in centrum "De Baai", Baai 154 te Etten-Leur. De rommelmarkt kunt u bezoeken van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt er terecht voor o.a. kleding, elektrische huishoudelijke apparatuur, gereedschap, snuisterijen, speelgoed, serviesgoed en nog veel meer. Er is vast wel iets van uw gading bij. De opbrengst is bestemd voor het noodfonds.

Zondag 17 november

Grote hobbymarkt in Ut Praotuis

14:00 | Ut Praotuis

Zondag 17 november is de jaarlijkse hobbymarkt in Ut Praotuis. Van 14.00 tot 16.30 uur willen vele hobbyisten U laten kennis maken met hun vrijetijdsbesteding. Vele verschillende hobby's zoals sieraden maken, flessen versieren, schilderen, gehaakte knuffels, keramiek, kleien van urnen, brei en haakwerk, wenskaart, engeltjes maken en nog veel meer. De entree is gratis net als het eerste kopje koffie of thee. Nog op zoek naar een Sint of Kerstcadeau idee? Dan zou ik zeker komen kijken. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Ut Praotuis, Achter de Molen 17.

Bingo in wijkgebouw de Gong

14:00 | Wijkgebouw de Gong

Op zondagmiddag 17 november wordt er weer een gezellige bingo-middag georganiseerd in wijkgebouw De Gong. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. Het spel begint om 14.00 uur. Aan de bar in de huiskamer zijn dranken tegen laag tarief verkrijgbaar. Er zijn cadeaubonnen te winnen en er is een extra ronde met een leuke én nuttige prijs! De bingo wordt om de zes tot zeven weken georganiseerd. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ineke Nelemans: 06-12670907.