Decokay Vromans toast op het 85 jarig jubileum.
Decokay Vromans toast op het 85 jarig jubileum. Foto:

Decokay Vromans al ruim 85 jaar een begrip

ETTEN-LEUR - In 1934 is opa begonnen met Schildersbedrijf J.B. Vromans, met later een winkel waarin - naast oma - ook dochters Rina en Ria stonden. Samen met broer Christ en zijn vrouw Ria Vromans zijn zij de grondleggers geweest van wat al 85 jaar het vertrouwde adres is voor een goed advies.

Christ nam het stokje van zijn vader over. En Jeroen Vromans nam tussen 2007 en 2017 de winkels van zijn ouders over. Het ondernemen is hem met de paplepel ingegoten. Zijn box stond al in de winkel, van jongs af aan was hij daar regelmatig te vinden.

Familiebedrijf
Samen met zijn ouders en het betrokken team - onder leiding van bedrijfsleidster Monique - zijn ze uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel. Mijn moeder kan het nog steeds niet laten om haar steentje bij te dragen in de winkel. Ook mijn vader komt nog 2-3 dagen bij klanten aan huis. Daaruit blijkt maar weer: de winkel is voor de familie Vromans meer hobby dan werk", Aldus Jeroen Vromans trots over het enthousiaste team.

Interieuradvies
Het vaste stoffeerders team Ronald, Peter, Marco, Rob en Frank leveren kwaliteit en mogen de mooiste interieurs maken. Met gordijnen, vloeren, behang, verf, kasten op maat, raamdecoratie, horren en buitenzonwering. Dit komt tot stand door ideeën van klanten zelf en van de stylisten Carolien en Paulien, die inspirerend interieur advies geven. Advies aan huis kan met spontane hands-on tips en ideeën, maar ook door een visualisatie van het gewenste nieuwe interieur met fotoshop, 2D of 3D tekeningen!

Vakmanschap
De familie Vromans is in 1934 begonnen met alleen verf. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om een totaaladvies over de woninginrichting te geven. Je kunt met tekeningen van je nieuwe huis of met de foto's van je bestaande woning naar de winkel. Het team van Jeroen neemt dan ruim de tijd om samen met de klanten op zoek te gaan naar een woonstijl die bij je smaak en wensen past. Want behalve interieur advies van de stylisten, staat het team in de winkel - Hans, Remco, José, Rachel en in het weekend Tamara - voor je klaar. Daarnaast is het gratis inmeten en zorgzaam plaatsen ook een belangrijk onderdeel van het werk. Hiervoor worden de monteurs/stoffeerders veel bijgeschoold om zo onder andere levenslange installatie garantie op Quick-Step PVC en laminaat vloeren te kunnen geven en een vakkundige plaatsing van raambekleding en buitenzonwering te kunnen garanderen.

Toekomstbestendig
In maart 2019 is de derde winkel geopend onder het NAC stadion in Breda. En volgend jaar verhuist de winkel in Etten-Leur van de Bisschopsmolenstraat naar de Markt 33. "We doen ons best om net dat beetje extra te bieden; We zorgen voor gezelligheid in de winkel, we hebben een vakkundig en loyaal team en we bieden 'ouderwets' goede service", aldus Jeroen Vromans trots over het enthousiaste team.

Open dag
Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen staan zaterdag 23 november de deuren open om het jubileum met iedereen te vieren met wat lekkers. Zie ook de achterzijde van deze krant voor de jubileumaanbiedingen. [l]