DIO CG1 kan geen vuist maken tegen Njord CG1

ETTEN-LEUR - Waterpolo jeugdteam CG1 van DIO reisde op 17 november af naar Veldhoven om hun krachten te meten met Njord CG1.

Njord brak in de openingsfase van de wedstrijd door de verdediging van DIO en scoorden de 1-0. Onze DIO-jeugdspelers waren hier niet van onder de indruk. De DIO-verdediging stond als een huis en DIO plaatste een paar mooie aanvallen, helaas zonder succes. In de counter wist Njord nogmaals te scoren. Njord voerde de druk op in de tweede periode. Onze verdedigers hadden het zwaar en konden niet voorkomen dat Njord verder uitliep naar 6-0.

In de laatste 2 periodes van de wedstrijd leden onze spelers helaas te vaak balverlies. De vermoeidheid van het harde werken werd zichtbaar. DIO maakte daardoor meer overtredingen dan in eerdere wedstrijden en we kregen een aantal strafworpen tegen. Njord maakte daar dankbaar gebruik van en liep uit tot 14-0. In de slotseconden van de wedstrijd lukte het DIO dan eindelijk toch om van de nul af te komen. Via een voorzet van Jorrit maakte Miguel het enige DIO-doelpunt van deze wedstrijd.

Moe en teleurgesteld keerden de spelers samen met de coaches en meegereisde supporters naar huis. De volgende wedstrijd van het DIO-jeugdteam is op zaterdag 23 november om 15:30 uur in Etten-Leur tegen Nuenen CG1. We hopen dat vele supporters onze spelers aan komen moedigen tijdens deze thuiswedstrijd in zwembad De Banakker.

Lijkt waterpolo jou ook wat? Kom dan een keer vrijblijvend meetrainen! Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Meeusen, via voorzittertcp@gmail.com (Z&PC DIO, Etten-Leur). [l]