Bloemen op de plek van het ongeval. FOTO ALEXANDER VINGERHOEDS
Bloemen op de plek van het ongeval. FOTO ALEXANDER VINGERHOEDS Foto: Alexander Vingerhoeds/Obscura Foto

Man komt om het leven bij ongeval

ETTEN-LEUR - Een 30-jarige man uit Etten-Leur is vrijdagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Liesbosweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer was zo zwaar gewond dat hij ter plekke overleed.

DOOR MONIQUE JANSEN

De alarmcentrale kreeg rond 23.30 uur meerdere meldingen binnen dat een automobilist tegen een boom was gereden op de Liesbosweg. Getuigen hadden een grote klap gehoord.

Hulpdiensten

De alarmdienst stuurde meteen meerdere hulpverleners op pad. Medewerkers van de brandweer, de politie en de ambulance gingen meteen ter plaatse. De hulpdiensten haalden alles uit de kast om het slachtoffer te redden. De jongeman zat bekneld in de auto. Helaas mocht alle hulp niet meer baten. De jonge Etten-Leurenaar bezweek op de plaats van het ongeval aan zijn verwondingen.

'Oorzaak van ongeval is onbekend'

Fatale afloop

De politie heeft de weg geruime tijd afgezet om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Het lijkt erop dat het slachtoffer door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. Daardoor raakte zijn auto van de weg en botste hij met fatale afloop tegen een boom. De wagen kwam daarna tot stilstand. De politie heeft na het ongeval de zware taak volbracht om de familie van het slachtoffer in te lichten.


Bloemen

In het weekend hebben bekenden van het slachtoffer bloemen en een knuffelbeer neergelegd op de plek van het ongeval. Zo probeerden zij hun geliefde te herdenken. Ook veel fietsers en voetgangers bleven zaterdag en zondag stilstaan op de plaats van het ongeval. De politie doet nog steeds onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.[l]