Diverse hockeyteams als winnaar de winterstop in

ETTEN-LEUR - Het begint inmiddels kouder te worden en voor de hockey is het veldseizoen nu eigenlijk voorbij. Komend weekend zijn er nog een paar inhaalwedstrijden, maar daarna gaan nagenoeg alle teams de zaal in. Tijd om een tussenstand op te maken: diverse teams van HC Etten-Leur doen het op dit moment erg goed.

Heren 1 speelt 1e klasse en staat momenteel eerste in de poule met 29 punten uit 11 wedstrijden; een hele mooie koppositie! Ook Heren 2, Heren 3 en Heren Jong 1 doen het goed; allemaal staat ze op een verdiende 2e plaats in hun eigen poule. De Heren van Veteranen B hebben 25 punten behaald uit 10 wedstrijden, waarmee ook zij op een eerste plaats staan gedurende de winterstop.

Ook Dames Jong 3 heeft een mooi resultaat behaald; 21 punten uit 10 wedstrijden. Goed voor een mooie tweede positie in de poule.

Diverse jeugdteams staan ook eerste in hun poule tijdens de winterstop, te weten MA1, MB3, MB4, MB6, MC6 en JC1. Afgelopen zaterdag werd dit ook door diverse teams op gepaste wijze gevierd.

Tot begin maart 2020 zijn er op het veld aan de Olympiade 51 geen competitiewedstrijden. Alles staat vanaf heden in het teken van de zaalcompetitie, welke over diverse zalen in de regio worden gespeeld. Zowel op zaterdag als zondag zijn de diverse teams onder andere te vinden in Het Turfschip te Etten-Leur en De Beuk in Oudenbosch. Uiteraard bent u van harte welkom om de diverse teams te komen aanmoedigen! [l]