Redelijk weekend KV Focus

ETTEN-LEUR - Focus 1 zal het niet makkelijk krijgen. Ze zijn in en zware poule ingedeeld zoals ook bleek in de wedstrijd thuis tegen Scheldevogels 1.

Tot 2-2 konden ze het bijhouden maar daarna werden ze overrompeld. Er werd snel gespeeld en bij de rust stonden ze 3-15 achter. In de tweede helft waren er wat wissels en kwam er iets meer rust i het spel. De wedstrijd werd terecht verloren met 11-21. Focus 2 behaalde zij eerste overwinning in deze zaalcompetitie. Niet dat het erg makkelijk ging. Bij de rust was de stand pas 3-3. In de tweede helft bleven beide teams goed spelen en hun kansen benutten. Gelukkig was het deze keer Focus 2 die de sterkste was. Doelpunten van Focus kwamen van: Esther en Romy 2 maal en Pieter, Jur, Max, Siska Jan en Marianne elk 1 maal . Focus 3 speelde afgelopen week 2 wedstrijden een op Dinsdagavond en deze werd nipt verloren. De tweede wedstrijd deze week was spannend en de teams waren echt aan elkaar gewaagd. In Den Bosch werd het door een gelijkspel een puntendeling. Doelpunten in deze teamprestatie kwamen van: Guus 5 maal; Raf 4 maal; Anne 2 maal en Wim en Ad elk 1 maal. Focus C1 was duidelijk de sterkste in hun wedstrijd tegen Keep Fit 70 C2.Met de rust stond Focus ook al met 6-0 voor. Als je het verloop van de 2e helft kijkt zou de wedstrijd in een gelijkspel geƫindigd zijn want beide teams wisten 2 maal te scooren. Doelpunten van Focus C1 kwamen van Lynn 3 maal, Stephen 2 maal en Errol, Nikki en Iris elk 1 maal. Ook Focus B1 had een spannende wedstrijd ze wisten met 1 punt verschil te winnen. Focus D1 kwam net tekort tegen Keep Fit 70 D2 Met een punt verschil werd er verloren. Jammer, volgende keer beter.

DSO(K)A1-Focus A1 av.14.20u

Zoals u kunt lezen weer volop wedstrijden in Etten-Leur en een seniorwedstrijd in Zevenbergen. Loop gewoon eens binnen en kom onze teams aanmoedigen tijdens hun sportieve strijd. Ze zullen het zeker waarderen. En dat alles geheel gratis. Voor meer info over korfbal en KV Focus neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl. Of te zien op facebook. [l]