AGENDA

Woensdag 4 december

Kookgroep

16:30 | brede school d'n Overkant

Op 6 november is er een nieuwe kookgroep gestart bij Wijkvereniging Grient & Sanderbanken! En er is zeker nog plaats voor een aantal deelnemers. We komen 1x per 4 weken bij elkaar om gezamenlijk een warme maaltijd en toetje te eten. Iedere 4 weken kookt er iemand anders, eventueel geholpen door de andere deelnemers. Voor info en aanmelden graag een email sturen naar Milka: milkadekeijzer@ziggo.nl.

Zaterdag 7 december

Kerstmarkt Centrum West

16:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

Kerstmarkt Wijkvereniging Centrum West. Op zaterdag 7 december zal er voor de eerste keer in ons activiteitencentrum Den Drempel, Papenstraat 47. een gezellige Kerstmarkt zijn. De toegang is gratis. Van 16:00 uur tot 21:00 uur. De Kerstman zal aanwezig zijn, en verder is er een optreden van de groep Wat Als! Ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Zondag 8 december

Inloopmiddag Centrum-Oost

14:00 | De Linde

Zondag 8 december organiseert Wijkbelang Centrum-Oost weer een inloopmiddag in De Linde. Dit keer muzikaal opgeluisterd door top entertainment uit Etten-Leur. Onder leiding van Theo Wouters spelen voor jullie het combo "Okdanog" de jazzy muziek met liedjes van o.a. Peggy Lee. Tevens zal Theo een tip van de sluier oplichten van de nieuwe voorstelling van "Cabaret op zolder". Daarin worden o.a. nummers van Wim Sonneveld, Toon Hermans en "doctorandus P" ten gehore gebracht. U bent van harte welkom in De Linde, Wipakker 16 Etten-Leur vanaf 14.00 tot 17.00 uur voor deze (gratis) voorstelling.

Concert Saxomore

11:00 | De Linde

Saxofoonensembles Saxomore uit Etten-Leur en Saint Germain uit Oud Gastel geven op 7 en 8 december een gratis concert voor alle muziekliefhebbers. Door een, voorlopige eerste, samenwerking is er een uniek gebeuren ontstaan met een ware keuze van mooie muziek. 7 december 20.00 uur Protestantse Kerk te Oud Gastel en 8 december 11.00 uur in wijkgebouw de Linde, Etten Leur.

Optreden JazzO'leans

14:00 | Het Neerlandsch Koffyhuis

Op zondag 8 december verzorgt het Etten-Leurse jazzorkest JazzO'leans weer een optreden in het Neerlandsch Koffyhuis op de Markt in Etten-Leur. Dit inmiddels traditionele eindejaarsconcert wordt gegeven als waardering en dank voor het gebruik van de repetitieruimte. JazzO'leans is een in 2015 opgericht orkest, wel jong maar met veel ervaren muzikanten die ook in andere orkesten vaak met elkaar gespeeld hebben. De basis van het orkest is de New Orleans jazz, maar ook uitstapjes naar andere klassieke stijlen worden niet geschuwd. Graag heten het Koffyhuis en het orkest iedereen van harte welkom op deze ongedwongen en beslist gezellige middag oude stijl jazz. De aanvang van het concert is 14.00u en de toegang is uiteraard gratis.

Dinsdag 10 december

PCOB bowlingcompetitie

14:00 | TopShot

De volgende ronde in onze bowlingcompetitie vindt plaats op dinsdag 10 december om 14.00 uur bij Top Shot, Couperuslaan 18 te Etten-Leur. Belangstellenden zijn welkom.

Woensdag 11 december

Kerststuk maken

19:30 | brede school d'n Overkant

In samenwerking met Mirella organiseert de Wijkvereniging Grient-Sanderbanken een aantal workshops bloemschikken. Op 11 december of 17 december vanaf 19.30u gaan we een kerststuk maken. Opgeven kan tot 9 / 15 december. Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met: Stephanie Mucharowski 06-28891722; Mirella 06 25447427, Brede school Dn Overkant Edward Poppelaan 18 Etten-Leur.