Roadrunners atleten van start in Waspik en SPADO-cross

ETTEN-LEUR - Zondag 8 december werd door drie leden gelopen in de goed bezette Stratenloop Waspik. In Bergen op Zoom werd de 2e cross van de ARWB crosscompetitie gehouden. In deze pittige cross gingen twee mannen van start.

Bij de Stratenloop Waspik begonnen Stefan Jorissen en Ron van der Veen aan de 5km loop met als doel een mooie tijd te realiseren. Beide lopers slaagden daarin. Ondanks de moeilijke weersomstandigheden liep Stefan onder de negentien minuten en was zijn tijd 18.58, goed voor de 7e plaats. Ron bleef onder de twee en twintig minuten met ook voor hem uitstekende tijd van 21.57. Dennis van den Bemt liep de 10 km en ook hij liep een goede race. Dennis sloot de wedstrijd af in 37.13, waarmee hij in het totale lopersveld van 152 de 14e plaats veroverde, goed voor de 3e plaats M35.

SPADO-cross
De altijd pittige cross op het heuvelachtige parkoers bleek een zware opgave voor Thijs Staps en Thomas Crul. De zes zware ronden van 1650 meter vergde veel van de lopers. Van de 20 gefinihte senioratleten bezette Thijs de 10e plaats en werd Thomas 14e. Hun tijden over de 9900 zware meters waren 40.42 resp. 42.33. [l]