Kerstoptredens van
KoorBusiness

ETTEN-LEUR - Deze donkere dagen vragen om sfeer, saamhorigheid, veel lichtjes en samen zingen draagt daar zeker aan bij. Dat gaan we deze maand volop doen. De komende weken is ons kerstrepertoire op drie plaatsen te beluisteren in sfeervolle kerstconcerten, samen met andere koren. Wij zingen niet alleen de geijkte kerstliedjes, maar alles is wel in de sfeer van kerst.

Aanstaande zaterdag 14 december om 19.30 uur zijn we te gast bij het kerstconcert van het Lambertuskoor in de Lambertuskerk aan de Markt in Etten-Leur. Niet alleen onze beide koren zullen hier zingen, maar ook zijn er twee muzikale intermezzo’s door onze dirigent Rogier de Pijper op dwarsfluit, Antoine Zielhorst op hobo en Niels de Klerk op het orgel. Voor aanvang bespeelt onze stadsbeiaardier Michel Gottmer het orgel. Entree is gratis.

Maandag 16 december 20.00 uur in het Trouwkerkje aan het van Bergenplein. KoorBusiness organiseert een kerstconcert met als gastkoor de Smart Ladies uit Breda, een koor voor meezingers, levensliedjes en smartlappen, begeleid door keyboard, gitaar, sax en slagwerk. In de pauze bieden wij u koffie, thee en iets lekkers gratis aan. Dit wordt verzorgd door Café De Pastoor, wat ook normaal onze thuisbasis is voor onze oefenavonden. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn mogelijk, consumpties zijn dan voor eigen rekening. In het Trouwkerkje zijn niet zoveel bezoekers toegestaan, vandaar dat hiervoor gratis kaarten worden uitgegeven. Een aantal hiervan zijn al gereserveerd voor familie en vrienden van de koorleden, maar een beperkt aantal kaarten zijn nog gratis te verkrijgen bij café De Pastoor, Lange Brugstraat 15, Etten-Leur. Zonder kaartje is er helaas geen toegang.

Zondagmiddag 22 december 13.30-16.30 uur in Agora Rucphen, Rucphense Vaartkant 2B, Rucphen (inloop vanaf 13.00 uur). ‘Kerstklanken’ is een kerstconcert georganiseerd door Zanggroep Rucphen, waarbij drie koren samenwerken, nl. Zanggroep Rucphen, Sprundel Vocaal en Koorbusiness uit Etten-Leur. Vorig jaar was het een groot succes. Een gezellige, sfeervolle middag met liederen in kerstsfeer. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop bij Agora.

Oproep
We kunnen nog uitbreiding gebruiken voor onze sopranen en vooral ook voor de tenoren/bassen in onze groep. Heb je zin om in een gezellige groep te zingen, kom dan eens kijken op een oefenavond op maandagen om 20:00 u in De Pastoor. Dringende oproep ook voor een combo of losse muzikanten, die het fijn vinden om ons te begeleiden bij optredens.

Voor meer informatie over ons: www.koorbusiness.nu Volg ons ook op Facebook. [l]