Activiteiten Wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zo hebben zondag 8 december ruim 100 mensen genoten van de optredens van combo “Okdanog” en van cabaretgroep “Cabaret van zolder”, beiden onder leiding van Theo Wouters. Onder leiding van Astrid Scheepers wordt er in kleine groepjes gekookt met jongeren. Maar Astrid organiseert dat ook voor ouderen en voor mensen die wat minder bedeeld zijn. Dat er bij dat koken zoveel als mogelijk gebruik gemaakt wordt van regionale leveranciers en van de groenten uit de “Samentuin van Gogh” moge duidelijk zijn. Kortom, Wijkbelang Centrum-Oost doet er alles aan om een steentje bij te dragen aan de saamhorigheid en sfeer in de wijk.

Kerstbingo
Zaterdag 21 december spelen we de inmiddels bekende kerstbingo. Vele mensen weten dit gezellige evenement te waarderen. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren van De Linde open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. Uiteraard hebben de vrijwilligers kans gezien om er iets speciaals van te maken. Naast de hele mooie en vooral ook nuttige prijzen zijn er natuurlijk “Kerstprijzen” te winnen. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. En of dat al niet genoeg is, wordt eenieder verrast met een aardigheidje! Omstreeks 22.00 uur is het tijd voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten. Tot ziens dus in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. [l]