Geen winst voor teams Focus

ETTEN-LEUR - Het is niet echt een sportief weekend geweest voor de teams van KV Focus. Ze hadden allemaal sterke tegenstanders en konden de wedstrijden niet in winst omzetten.

Focus A1 moest naar Middelharnis voor hun wedstrijd tegen Good Luck A1. Dit team was duidelijk te sterk en wisten de punten dan ook in Middelharnis te houden. In Tholen was het team Emergo C1 duidelijk te sterk voor Focus C1. Focus 3 moest in Zevenbergen zijn meerder erkennen in Merwede/Multiplaat 8 . Ze verloren hun wedstrijd met 4 punten verschil. In Mijnsheerenland was Oranje Zwart/De Hoekse B2 net iets sterker voor Focus B1. Ook Focus 1 moest naar Middelharnis. En dan ook nog voor een avondwedstrijd tegen het sterke Good Luck 1. Ze zijn er niet in geslaagd om deze wedstrijd winnend af te sluiten. We hopen maar dat het in 2020 beter zal gaan.

Uitslagen
Focus A1-Good Luck A1 7-12
Emergo C1-Focus C1 5-1
Focus 3-Merwede/Multiplaat 8 8-12
Oranje Zwart/De Hoekse B2-Focus B1 7-5
Good Luck 1-Focus 1 17-11

Programma

Voor 2019 staan de laatste 2 wedstrijden nog op het programma:

Zaterdag 21 december

DSO(K( D2-Focus D1 av.12.15u

ADO A2-Focus A1 av.14.45u

Nieuwjaarsreceptie met Pubquiz

Dit was het dan voor dit jaar. Nu gaan we genieten van de komende feestdagen. Op 3 januari is er dan een nieuwjaarsreceptie. Deze is voor leden, ouders van leden en iedereen die KV Focus een warm hart toedraagt. Dit zal zijn vanaf 19.30 uur en de activiteiten commissie van KV Focus heeft hier een evenement aan gekoppeld. Vanaf 20.30 uur zal er gestart worden met een Pubquiz. Dus leden en ouders kom op deze gezellige avond. Mocht u nog meer willen weten over korfbal en KV Focus neem dan eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl of op onze facebook pagina.[l]