Volle Maon druk bezig met Werk in uitvoering

ZUNDERT - In de maand januari zal Stichting Volle Maon Zundert voor de 29e keer diverse voorstellingen organiseren in het CCZ.

De voorstellingen vinden dit jaar plaats op vrijdagavond 18, zaterdagavond 19, zondagmiddag 20, vrijdagavond 25 en zaterdagavond 26 januari. De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur en de middagvoorstelling om 14.00 uur. Het thema van dit jaar is 'Werk in uitvoering'.

Ludieke avond

Dit jaar gaan de meeste stukjes over echte Zundertse problemen. Werk aan de wegen en het riool. Wat komt daar allemaal bij kijken? Uiteraard moet er een nieuwe burgemeester worden gekozen en verder komen er nog veel meer onderwerpen aan bod tijdens het avondvullende programma. Naast Cabaretgroep 't Stuk, Cabaretgroep KPJ, Paul Jochems en de band onder leiding van Richard Havermans zal dit jaar Peter Vriends voor de eerste keer een optreden gaan verzorgen. Hij wordt hierbij ondersteund door zijn broer Janus en Ingrid van Gils. Kortom het belooft weer een zeer ludieke avond te worden welke u niet mag missen!

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.cczundert.nl of u kunt ze persoonlijk bestellen/afhalen op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur of op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur bij het CCZ. Mocht u kaarten via de website bestellen, dan kunt u deze later ophalen bij het CCZ. Dat kan ook nog vlak voor de voorstelling. Het loopt nu al storm dus laat uw kans niet voorbij gaan en bestel de kaarten tijdig!

Meer info over de Volle Maon vindt u op de website www.vollemaon.nl.[l]