Stand van zaken senioren vv Zundert na eerste seizoenshelft

ZUNDERT - Zundert-1 staat met meer dan 1 punt gemiddeld per wedstrijd, op de keurige negende positie. Het vertekend wel een beetje door verschil in aantal gespeelde wedstrijden.

De afstand na de laatste posities is de laatste weken vergroot, maar de afstand richting een nacompetitieplaats voor lijfsbehoud is nog steeds maar slechts 2 punten. Kortom dit beloofd weer spannend te worden na de winterstop. Zundert heeft eigenlijk nergens punten gestolen. Terwijl het een aantal maal schlemielig (denk aan de onsportieve actie van Uno Animo bij de bal die we sportief terug dachten te krijgen) en onnodig punten heeft verloren.

Voor Zundert-2 gaat eigenlijk hetzelfde op. Na een goede start is het teruggezakt in de anonieme middenmoot. Er zullen nog wel wat punten gehaald moeten worden om het jaar relaxed uit te kunnen spelen. Zundert-3 doet het na het kampioenschap en de bijhorende promotie vorig jaar, keurig. Een degelijke plaats in de middenmoot in een competitie met veel tweede elftallen die wel (tweemaal) per week trainen. Zundert-4, het begint saai te worden, bivakkeert ook in de middenmoot. Wel met een aantal wedstrijden minder gespeeld. Er kan dus zeker nog geklommen worden op de ranglijst. Dit is ook te zeggen van Zundert-5. Het staat nu zevende, maar met 3 of 4 wedstrijden minder dan een aantal concurrenten. In verliespunten staat het zelfs tweede. Maar dan moeten wel alle inhaalwedstrijden winnend afgesloten worden.

De dames van Zundert, Zundert-VR1 hebben vroeg in het seizoen gepiekt. Met een 10-0 overwinning was het zelfs even koploper. Met veel blessures is het daarna moeizamer verlopen. Een voorlopige negende plaats is dan ook de tussenbalans.

Op zaterdag valt minder te juichen bij Zundert. Dat is al jaren zo. Het spelplezier heeft er gelukkig niet onder te leiden. Iedere week staan de beide teams weer in de wei op zoek naar punten. Maar belangrijker nog zij zorgen voor sfeer op de zaterdag en ondersteunen bijna wekelijks de zondag teams. Hulde hiervoor. Een eervolle tiende plaats voor Zundert-ZA2 en een niet meer puntloze laatste plaats voor Zundert-ZA3 is de oogst.

Nieuwjaarsborrel

Zondag 13 januari wordt, voor alle leden en ‘ouders van jeugdleden’, vrijwilligers, sponsors, supporters en partners in de kantine de nieuwjaarsborrel gehouden. Ook het afgelopen jaar is zowel organisatorisch als sportief goed verlopen. Handhaving in de tweede klasse op de slotdag, de introductie van een heuse clubmascotte “Stanneke”, leuke ledenwervingsacties en vele leuke trainingen, wedstrijden en activiteiten maken 2018 een jaar om niet snel te vergeten. Om 2018 af te sluiten en vooral om het nieuwe jaar in te luiden organiseert vv Zundert een nieuwjaarsborrel. De nieuwjaarsborrel is van 14.00 tot 18.00 uur. Aanmelden is niet nodig, wij hopen u zondag 13 januari te mogen ontmoeten in de kantine. [l]