Bonte Avond CV de Aopelaanders 'Daor gaogut nou nie om'

RIJSBERGEN - De artiesten van de werkgroep 'Bonte Avond' brengen ieder jaar weer een geweldige show op de bühne. Avond na avond loopt de 'De Koutershof' dan vol en krijgen de ruim 2000 bezoekers een van de gezelligste uitstapjes van het jaar voorgeschoteld.

Alles draait om plezier, lol, humor. Geen onderwerp wordt onbesproken gelaten. Na een geweldige voorstelling in 2018 beloven de eerste repetities voor komend jaar ook weer een hele leutige voorstelling met twee nieuwe regisseurs. Wat zullen we dit jaar kunnen verwachten?

'Daor gaogut nou nie om'

CV ‘de Aopelaanders’ presenteert dit jaar de Bonte Avond 2019 onder de titel 'Daor gaogut nou nie om', de première zal plaatsvinden op vrijdagavond 15 februari. In totaal zullen 10 voorstellingen gespeeld worden tot en met zondag 24 februari. Op zaterdagmiddag 23 februari is een voorstelling speciaal voor de 65-plussers deze kaarten zijn voor aanvang van de voorstelling bij de ingang van De Koutershof te verkrijgen.

Kaarten

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online de kaarten te kopen voor de voorstellingen via: bestellen.aopelaanders.nl

Zoals ieder jaar zullen de kaarten tijdens een rondgang binnen en buiten de bebouwde kom van Rijsbergen huis aan huis verkocht worden. Op woensdag 30 januari zal de rondgang binnen de bebouwde kom plaatsvinden, op zaterdag 2 februari het buiten gebied. Kaarten zijn daarna tot zaterdag 9 februari ook nog te koop bij S-Computers in Rijsbergen en uiteraard online.

Op zondag 10 februari kan er telefonisch voor een voorstelling gereserveerd worden.

Na iedere voorstelling is er de gelegenheid om na te borrelen onder het genot van de muzikale klanten van de diverse kapellen van ’t Aopelaand! Hopelijk tot ziens tijdens één van de voorstellingen!

Programma

Houdt de volgende data en tijden in de gaten de komende weken!

Woensdag 30 januari: 18.00-21.00 uur Rondgang bebouwde kom Rijsbergen
Zaterdag 2 februari: 9.00-15.00 uur Rondgang buitengebied Rijsbergen
Zondag 10 februari: 14.00 uur Telefonisch plaatsen reserveren 06 2811 2957

Zie voor meer informatie ook de website www.aopelaanders.nl[l]