Stephan en Sabrina nemen Slagerij Billet over van (schoon)ouders Lian en André.
Stephan en Sabrina nemen Slagerij Billet over van (schoon)ouders Lian en André. Foto:

Overname 4e generatie bij Slagerij Billet

ZUNDERT - Slagerij Billet is al sinds 1933 een familiebedrijf. Al 4 generaties lang stroomt het slagersbloed door de aderen van deze familie. Van vader op zoon en uiteindelijk van vader op dochter. In 1976 nam André Billet het bedrijf over van zijn vader samen met zijn vrouw Lian. Dochter Sabrina en haar man Stephan Zagers werken inmiddels al 20 jaar mee in het bedrijf.

Vandaag de dag is er veel veranderd in de Slagersbranche. Het assortiment belegde broodjes en de kant en klare maaltijden zijn niet meer weg te denken bij Slagerij Billet. Sabrina is dan ook veel in de keuken te vinden dat is haar domein. Ook voor een eerlijk en puur stukje vlees, vers van het mes gesneden kunt u in de toonbank vinden. Vrouwelijk mals rundvlees, en ons Livar scharrelvlees en boerderijkip speelt hier een belangrijke rol. Maar ook de worstmakerij, ambachtelijke producten worden gemaakt met onze eigen pure kruidenmengsels. De meeste van onze klanten zal het al wel opgevallen zijn dat vaderlief niet veel meer in de winkel staat, maar hij voert zijn hobby nog altijd achter in de werkruimte uit. Het verwerken van vers vlees en de worstmakerij is nog altijd zijn lust en leven.

In week 5 hebben we een stamppot actie. Dit is een leuke aanbieding om eens kennis te maken met onze maaltijden van Meat&Meals vers gemaakt in onze eigen keuken.

André en Lian willen iedereen nog erg bedanken voor de afgelopen 43 jaar voor het vertrouwen in onze slagerij. Stephan en Sabrina blijven zich inzetten en ontwikkelen voor de toekomst om zoveel mogelijk de wensen van de klant te vervullen. [l]