Cabaret 't Stuk met sollicitatie voor nieuwe burgemeester. FOTO MATHILDE HAVERMANS
Cabaret 't Stuk met sollicitatie voor nieuwe burgemeester. FOTO MATHILDE HAVERMANS Mathilde Havermans

Volle Maon heeft een spetterende start

ZUNDERT - Afgelopen weekend speelde de Volle Maon drie keer voor het Zundertse publiek. Gelet op de vele lovende reacties kunnen de spelers terug kijken op drie geweldige voorstellingen.

Er werd ontzettend veel gelachen om het zeer afwisselende programma. Nieuwkomer Peter Vriends wist met zijn grappen, grollen en zang meteen het publiek op zijn hand te krijgen. Paul Jochems was als rijdende reporter ook heel sterk en de KPJ en cabaret 't Stuk zorgden weer als vanouds voor een aantal prachtige stukjes. Het Full Moon Orchestra zorgde voor de muzikale noot en kregen ook de handen van het publiek op elkaar. Heel het programma staat dit jaar in het teken van Werk in uitvoering. Dat hebben de spelers goed op zich in laten werken en zo was het programma weer erg gevarieerd en zeer de moeite waard.

Aanstaande vrijdag en zaterdag volgen er nog twee voorstellingen. De voorstelling van a.s. zaterdag is geheel uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar. Laat uw kans niet voorbij gaan!!

Kaarten kunt u bestellen via www.cczundert.nl of via de website van de Volle Maon www.vollemaon.nl. De kaarten worden niet opgestuurd, maar zijn af te halen bij het CCZ tijdens de openingstijden of liggen klaar op de avond van de voorstelling. [l]