Deelnemers NK.
Deelnemers NK.

RIJSBERGEN - Afgelopen weekend vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats in Almere. Hier mochten tien leden van onze vereniging aan meedoen, deze hebben deze plaatsen afgelopen seizoen verdiend.

De kampioenschappen waren verdeeld over twee dagen. Iedereen die heeft deelgenomen aan de kampioenschappen heeft een medaille behaald. Als eerste begon Evi Timmermans ze behaalde een vierde plaats met 1-baton, daarna was Kathelijne Daamen aan de beurt die haalde een mooie vijftiende plaats en ook Birke Bastiaansen heeft een mooie veertiende plaats behaald. Verders was Madelaine den Haan aan de beurt zij heeft een zevende plaats behaald met artistic twirl, even later was ook Jetske Bastiaansen aan de beurt en heeft de vijfde plaats behaald met haar 2-baton. De dag erop ging het concours door met voor ons het eerste optreden van het duo: Birke Bastiaansen en Evi Timmermans en deze meiden behaalden Goud. Even later was ook het trio aan de beurt bestaande uit: Evi van Koulil, Annelore Daamen en Sofie Goos, deze haalden een mooie Zilveren plak. Later op de dag mocht ook het A-team hun show laten zien waarmee ze een Bronzen plak hebben behaald, dit team bestaat uit: Fatima Diallo, Madelaine den Haan, Birke Bastiaansen, Jetske Bastiaansen, Evelien Goos en Kathelijne Daamen.

International Cup in Frankrijk

Ook is er sinds kort een groep geselecteerd die Brabant/Nederland gaat vertegenwoordigen op het Internationaal Cup in Frankrijk komende zomer, hier zitten ook drie leden van ons in: Evi Timmermans, Madelaine den Haan en Jetske Bastiaansen. Deze groep heeft ook op de Nederlandse Kampioenschappen een demonstratie gegeven van hun show. Dit was overigens wel het laatste optreden van de majorettes van st Cecilia, want wij zijn gestopt na het NK, maar wel met een knallend einde! Dankjewel dames![l]