Vers van de pers Het Banaoneblad editie 2019

ZUNDERT - Nog een paar weken te gaan en dan is het zo ver, carnaval in Zundert! Om alvast in de carnavalssfeer te komen, gaan de Banaonblussers op 9 en 23 februari in de ochtend en middag op pad met het Banaoneblad, het officiële carnavalsbulletin met daarin alle ins and outs over het carnaval in Zundert.

Zo vind je er het programma voor alle openbare carnavalsactiviteiten waarbij de Banaonblussers aanwezig zullen zijn, scherpe columns, interessante interviews en leuke weetjes. Tevens vormt het Banaoneblad een kennismaking met de Raad van Tig en prins Bwoot d’n Jirste, Banaon de Zevende.

Gaat dus op die dagen de bel? Doe dan vooral open en neem de krant aan. Ook vraagt de carnavalsvereniging een vrijwillige bijdrage om onze activiteiten te kunnen ondersteunen, fruitmanden te vullen en snoepzakken te maken. Deze bijdrage is zeker niet verplicht, maar zeker erg welkom!

Heb je geen krantje ontvangen of was je op die dagen niet thuis? In de weken tot aan carnaval kun je het Banaoneblad ophalen bij Café-Zaal Het Wapen van Zundert.[l]