VVR start tweede seizoenshelft met overwinning op Victoria'03

RIJSBERGEN - VVR komt goed uit de startblokken tegen Victoria en in de 3e min ligt de bal al op de stip. Goed druk zetten bezorgt de bal in de 16m bij Joris die weg draait bij zijn tegenstander, maar gestopt wordt middels een overtreding. De penalty wordt door Hassan prima binnen geschoten, 0-1.

Na 9 min komt VVR op een 0-2 voorsprong. Martijn speelt vanuit de opbouw Joris in, die direct doorspeelt op de diepgaande Robert. Deze kan de 16m insnijden en geeft hard voor, waarna een verdediger van Vicoria met een sliding zijn eigen doelman passeert voordat Joris de bal binnen kan tikken. Na de 0-2 is het meeste balbezit voor Victoria, zonder hierbij echt gevaarlijk te worden. VVR speelt in de omschakeling te slordig en lijdt te veel balverlies. In de 30e min levert een onoplettendheid de aansluitingstreffer op voor Victoria. Een vrije trap halverwege de helft van VVR wordt snel genomen zodat één van de spitsen zomaar de 16-m van VVR in kan lopen. Imre kan met een uiterste krachtsinspanning nog een blok zetten, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legt. De penalty wordt onberispelijk binnen geschoten, 1-2.

Na de rust is de 1e kans voor Victoria. Na een aanval over rechts wordt een lage voorzet bij de 1e paal ingegleden, maar Bram staat op de juiste plaats. VVR speelt een lastige 2e helft, maar weet toch in de 68e min op een 1-3 voorsprong te komen. Een vrije trap wordt door Yoran prima ingebracht, waarna de inlopende Joris de bal hard in de verre hoek kopt. Enkele minuten later een opening van VVR op rechts, waarna Yoran ingespeeld worden die vanuit de draai in de handen van de keeper schiet. Na deze goal krijgt VVR weer wat meer grip op de wedstrijd en is het echte geloof weg bij Victoria. In de 87e min onderschept Stef Daemen de bal op het middenveld en brengt Joris in stelling. Deze kapt zich vrij en ziet zijn geplaatste bal via een verdediger net naast de paal gaan. In de 1e min van de blessure tijd nog een laatste mogelijkheid voor VVR. Een vrije trap op de rand van de 16-m wordt echter slap voorlangs geschoten. De wedstrijd eindigt zo in een mooie 1-3 overwinning voor VVR.